2 ساعت و 20 دقیقه دی وی دی
مناسب برای دوره متوسطه دوم و کنکور تمامی رشته ها
خرید از فروشگاه اینترنتی
چالش پیش روی دانش آموزان در مطالعه ادبیات
ادبیات با وجود آنکه زبان مادری ما محسوب میشود و به ظاهر همگی در آن تبحر داریم اما نتایج کنکور درس خلاف این ادعا را ثابت میکند. داوطلب نمیداند کنکور از او چه میخواهد و درصدی که از این درس کسب میکند معمولا از دروس تخصصی هم پایینتر است که این به حساسیت این درس و نقش آن در تعیین سرنوشت کنکور میافزاید. اینجاست که مشخص میشود روش مطالعه و نگاه به این درس از پایه اشتباه است و نیازمند یافتن روشی نوین در این درس هستیم.
چگونه ادبیات را به شیوهای متفاوت یادبگیریم؟
در این برنامه به بررسی بیشترین اشتباهات داوطلبان میپردازیم و با ارائه راهکار سعی در برطرف کردن آنها میکنیم.یکی ازین اشتباهات شیوه خواندن متون و اشعار است که به علت وجود لغاتی با چند شیوه خوانش پدید میآید.بنابراین میتوان گفت اولین قدم درست خواندن و درست معنا کردن ابیات است در گام بعدی میتوان رسیدن از معنا به منظور را نام برد که این نیز خود نیازمند صرف زمان و تلاش و کوشش داوطلب است…
کلمات کلیدی و شناسایی آنها در در ادبیات
نقش کلمات کلیدی در معنی کردن متون برای بهتر معنی کردن ابیات و متون باید کلمات کلیدی متن را بشناسیم نقش کلمات کلیدی در درک ایده متن و یافتن معنای درست آن را دریابیم.
چه کسی روش مطالعه را به ما میآموزد؟
دکتر هامون سبطی با کسب رتبة ۳۳ در رشتة علوم تجربی، وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد. در اواخر دورة پزشکی و در پاویون پزشکان، دکتر محمد محتشم او را با یکی از پدیدههای آموزشی دهههای اخیر کشور یعنی انتشارات اندیشهسازان آشنا کرد. با ورود به عرصه نگارش کتابهای آموزشی، با دفتر تالیف کتابهای درسی نیز ارتباط گرفت که همین ارتباط موجب شد تا با همکاری استاد غلامرضا عمرانی، کتاب دوجلدی زبان فارسی: راهبردهای یاددهی-یادگیری را تالیف کنند. کتابی که در سال ۸۴، به عنوان بهترین کتاب آموزشی سال برگزیده شد. دکتر سبطی از سال ۱۳۸۷ نشر دریافت را تاسیس کرده است که در حال حاضر، بیشتر تالیفات ایشان در همین انتشارات منتشر میشود. از تالیفات مهم ایشان که با استقبال دانشآموزان همراه بوده و برخی از آنها بیش از هفتاد بار تجدید چاپ شدهاند، میتوان به کتابهای زیر اشاره کرد: – زبان فارسی، راهبردهای یاددهی- یادگیری (برندهی تندیس طلایی در پنجمین جشنوارهی کتابهای آموزشی رشد) – تناسب مفهومی و قرابت معنایی (توصیهشده از سوی وزارت آموزش و پرورش به مدارس کشور). – املا و لغت در آزمون سراسری