.
مؤلفان: دارون عجماوغلو ، جیمز ای.رابینسُن
مترجمها:محسن میردامادی، محمدحسین نعیمیپور
مقابله با متن: سیدعلیرضا بهشتی شیرازی
انتشارات روزنه
.
اطلاعات تکمیلی، شامل وضعیت تآلیف و نشر، مشخصات چاپ جدید(تاریخ – تعداد صفحه و…) و سفارش کتاب در صورت موجود بودن در:
کتابهای بعد از کنکور فروشگاه اینترنتی نشر دریافت
.
تفاوتهای طبقاتی و چالشهای جهان آینده
طبق آمار مؤسسهی معتبر آکسفام، ثروت 80 نفر در دنیا برابر با ثروت 3/5 میلیارد نفر است. (یعنی 80 نفر به اندازهی نصف جمعیت جهان ثروت دارند!)
افزایش این نابرابری وحشتناک خبر از حوادث، آشوبها و جنگهای ویرانگری میدهد که آیندهی جهان را تهدید میکند. بههمین دلیل این شکاف عظیم در درآمد و توزیع ثروت ذهن بسیاری از سیاستمداران و اقتصاددانان را به خود مشغول کرده است. آنان که به صلح و امنیت جهانی میاندیشند به این نتیجه رسیدهاند که اوضاع جهان باید سر و سامان دوبارهای پیدا کند. از نظر آنان تجدید نظر در توزیع قدرت و ثروت نه فقط امری خیرخواهانه که لازمهی بقا و ادامهی حیات نظام سرمایهداری است، چون بدون توسعهی متوازن نمیتوان به امنیت آیندهی جهان فکر کرد؛ برای نمونه، درگیریهای منطقه و جهانی در سال 2014 نسبت به سال 2007 ، 40% افزایش پیدا کرده است.افزایش فزایندهی تشنجهای اجتماعی و سیاسی در اغلب این کشورها بر اثر فقر، نابرابری، تبعیض و بیتوجهی به آموزش و بهداشت مردم است. آیا این فقر و بیعدالتی که جهان را به لبهی پرتگاه خطرناکی سوق میدهد، سرنوشت محتوم جامعهی بشری است؟!! پاسخ این سؤال و دهها پرسش دیگر را در کتاب ارشمند «چرا ملتها شکست میخورند؟!» جُستوجو کنید. این کتاب وزین که به ریشههای فقر و ثروت و قدرت میپردازد، توسط دو تن از اقتصاددانان برجستهی جهان به رشتهی تحریر درآمده و با ترجمهی روان و زیبایی روانهی بازار کتاب شده است.این کتاب را دهها تن از برندگان نوبل اقتصاد تأیید و تحسین کردهاند. خواندن این کتاب را به همهی کسانی که دلی در گرو وطن دارند، توصیه میکنیم.
(سپاس از جناب آقای خالدی، مؤسس فرهیختهی آموزشگاه کنکور هدف که زحمت معرفی این کتاب را با قلمِ گیراشان برعهده گرفتند. «هامون سبطی»)