دسته‌بندی نشده

تأثیر معدل در کنکور 96

خبرهای مرتبط دیگر را در سه لینک زیر بخوانید:

همه چیز در باره‌ی تأثير معدل سال95       .     همه چیز درباره‌ی امتحان‌های نهایی     .     همه چیز درباره‌ی ترمیم معدل

.

پاسخِ پرسش‌های متداول را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://daryaftpub.com/moshavere-ye-amuzeshi-pasokh-e-ma/

.

(24تیر96) چه کسانی از برگزاری کنکور نفع می برند (روزنامه شرق

 

[gview file=”https://daryaftpub.com/wp-content/uploads/2017/06/takhte-sefid13.pdf”]

 

.

(اردیبهشت96) ویدئوی سخنرانی دکتر هامون سبطی در نمایشگاه کتاب:

مشکلات ادغام نتایج امتحانات نهایی و آزمون سراسری (تأثیر معدل)

قسمت نخست:

قسمت دوّم:

قسمت سوّم:

قسمت چهارم:

قسمت پنجم:

 

photo5818814898438777161 photo5821177680207391002

photo5793897276303845797

img_20161031_123151

(بهمن95) جزئیات تأیید سوابق تحصیلی برای ثبت‌نام در کنکور 1396 اعلام شد

خبرگزاری فارس: جزئیات تأیید سوابق تحصیلی برای ثبت‌نام در کنکور 1396 اعلام شد
تمام داوطلبان کنکور که از سال 1384 تا سال 1395 موفق به اخذ دیپلم دوره متوسطه شده‌اند و کسانی که از سال 1391 تا سال 1395 موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش‌دانشگاهی شده‌اند، قبل از ثبت‌نام در کنکور باید سوابق تحصیلی خود را تأیید کنند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،‌ با توجه به شروع ثبت‌نام آزمون سراسری 1396، تمام داوطلبانی که از سال 1384 تا سال 1395 موفق به اخذ دیپلم دوره متوسطه در شاخه نظری ریاضی فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی شده‌اند و همچنین داوطلبانی که از سال 1391 تا سال 1395 موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش‌دانشگاهی شده‌اند، لازم است قبل از ثبت‌نام در کنکور سال 1396 با مراجعه به سایت dipcode.medu.ir، سوابق تحصیلی خود را تأیید کرده و با دریافت کد سوابق تحصیلی نسبت به ثبت‌نام در کنکور سال 1396 اقدام کنند.

همچنین داوطلبانی که در امتحانات دروس نهایی ترمیم نمره شرکت کرده‌اند، لازم است به سایت dipcode.medu.ir مراجعه کرده و نسبت به تأیید سوابق تحصیلی دروس ترمیم نمره خود اقدام کنند.

داوطلبان در صورت وجود هرگونه اشکال یا مغایرت در سوابق تحصیلی خود، هرچه سریع‌تر با در دست داشتن مدارک مستند به اداره آموزش و پرورش منطقه محل اخذ دیپلم خود مراجعه کنند.

(بهمن95) جزئیات سهمیه ها و اعمال سوابق تحصیلی در کنکور ۹۶
ثبت‌نام آزمون سراسری سال ۹۶ از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ۹۵ آغاز شد و تا ۲۸ بهمن ادامه دارد، سوابق تحصیلی در کنکور ۹۶ سهم ۳۰ درصدی داشته و به صورت مثبت اعمال می‌شود.

نحوه اعمال سوابق در آزمون سراسری سال 96 همانند سال 95 و بدین شرح است:

برای دیپلمه‌های ریاضی، تجربی، انسانی و معارف اسلامی که دیپلم خود را از سال 84 به بعد اخذ کرده و امتحانات یک یا چند درس آنها نهایی بوده اعمال سوابق تحصیلی به میزان حداکثر 25 درصد و به صورت مثبت است.

داوطلبان مدرک پیش دانشگاهی که مدرک خود را از سال تحصیلی 90-91 به بعد اخذ کرده‌اند مشمول اعمال سوابق تحصیلی به میزان حداکثر 5 درصد و به صورت مثبت هستند.

اعمال تاثیر مثبت سوابق تحصیلی بدان معناست که اگر سوابق تحصیلی باعث افزایش نمره کل نهایی در هر زیر گروه شود، اعمال خواهد شد و در غیر این صورت نمره کل نهایی در هر زیرگروه در نظر گرفته می‌شود.

سهمیه‌ها

سهمیه رزمندگان: رزمندگانی که حداقل 6 ماه متوالی یا متناوب داوطلبانه در مناطق عملیاتی حضور داشته‌اند باید با مراجعه به ارگان ذیربط (سازمان بسیج مستضعفین یا وزارت جهاد کشاورزی) نسبت به تکمیل فرم مخصوص استفاده از سهمیه رزمندگان اقدام کنند تا آمار و اطلاعات آنها بعد از زمان ثبت‌نام مورد تایید نهایی قرار بگیرد.

سهمیه ایثارگران: جانبازان با هر درصد جانبازی، همسر و فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر، آزادگان و فرزندان و همسران آنها و فرزندان و همسران شهدا برای استفاده از سهمیه ایثارگران باید نسبت به تکمیل بند مربوطه در تقاضانامه اینترنتی اقدام کنند و نیازی به مراجعه به سایت اینترنتی ایثار ندارند.

سهمیه خانواده شهدا: خانواده شهدا برای استفاده از سهمیه باید نسبت به تکمیل بند مربوطه در تقاضانامه اینترنتی اقدام کنند و نیازی به مراجعه به سایت اینترنتی ایثار ندارند.

سهمیه بهیاران: بهیاران دارای دیپلم نظام قدیم یا نظام جدید (کاردانش) مورد تایید وزارت آموزش و پرورش که به حرفه بهیاری مشغولند می‌توانند با تهیه کواهی لازم از سازمان متبوع و نگهداری آن نزد خود صرفا برای ورود به رشته پرستاری از سهمیه بهیاران استفاده کنند.دارا بودن سه سال سابقه خدمت اعم از دولتی و غیردولتی به عنوان بهیار در استان محل خدمت الزامی است.

منبع:تسنیم

(10آبان95)اطلاعيه سازمان سنجش اموزش کشور درباره ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1396

  بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1396 مي رساند: با توجه به ابلاغ قانون اصلاح قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور مصوب 1395/2/26 مجلس محترم شوراي اسلامي، و براساس مصوبه هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 95/8/9 ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1396  همانند آزمون سراسري سال 1395 به صورت زير مي‌باشد:

الف- آن دسته از ديپلمه‌هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك‌ يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و  کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره‌كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده‌اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفاً نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق‌تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره‌كل نهايي آنان لحاظ مي‌شود.
تبصره: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف و ب، هر دو مورد اعمال خواهد شد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

(10آبان95) سخن دكتر هامون سبطی به مناسبت تأثير مثبت معدل در كنكور 96

همراهی مسئولان با خرد جمعی درخور قدردانی است.
مثبت شدن تاثیر معدل در آزمون سراسری 95 با روشنگری های نمایندگان فرهیخته و مسئولیت شناس مجلس نهم به‌ویژه جناب آقای دکتر احمدی لاشکی و آقای دکتر احمد توکی، علی‌رغم تصویب طرح دوفوریتی برای معطل گذاشتن حکم دیوان عدالت اداری از سوی برخی دیگر از نمایندگان محترم مردم ، لغو تأثیر ناروای سوابق تحصیلی پزشکان در آزمون جامع دستیاری از سوی وزیر دانشمند بهداشت علی‌رغم اعلام نتایج دست‌کاری شده در سایت سازمان سنجش و برگشت رتبه‌ها به حالت اصیل قبل از اعمال سوابق تحصیلی به دستور دکتر هاشمی و تصمیم اخیر شورای سنجش و آموزش کشور که گرچه در آن به تقلّبات گسترده‌ی امتحانات نهایی در سال جاری توجّهی نداشتند امّا گوش به صدای طبل بدآهنگ متعصبان تأثیر سرتاپا ناعادلانه قطعی معدل در آزمون سراسری هم نسپردند و به رأی 85 درصد دانش‌آموزان کشور احترام نهادند. همگی نشان از این دارد که خرد جمعی در این کشور گوش نیوشا دارد و سخن خردمندانه و منطقی شنیده می‌شود. پس بیایید گفتگوی سازنده با همدیگر و با مسئولان را سرمشق خود قرار دهیم و همچنان آن را تمرین کنیم زیرا بسیار بهتر و کم هزینه‌تر از رفتارهای هیجان‌آمیز و تعصب‌برانگیز، ما و مسئولان میهنمان را به افق‌های خردگرایی و منافع ملی رهنمون می‌شود. این سه تجربه‌ی موفق علاوه بر دستاوردهای آموزشی حاوی دستاوردهای ارزشمند فرهنگی و اجتماعی بوده است. سپاسگزار همه‌ی شما خوبان.
هامون سبطی

.

(7آبان95) نامه‌ی دکتر هامون سبطی به کمیسیون آموزش مجلس برای احقاق حقوق داوطلبان کنکور

name-be-majles-1

name-be-majles2

 

(7آبان95) نامه‌ی دکتر هامون سبطی و وکیل سجاد حجازی  به کمیسیون آموزش مجلس برای احقاق حقوق داوطلبان کنکور

در پی مطرح شدن مجدد موضوع تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور، دکتر هامون سبطی مدیر مسئول نشر دریافت و رئیس انجمن ناشران آموزشی و عضو کمیته‌ی سامان‌دهی منابع آموزشی و جناب آقای سجاد حجازی وکیل انجمن ناشران مشترکاً نامه‌ای را خطاب به کمیسیون آموزش مجلس ارسال کردند. متن نامه به این شرح است:

بسمه تعالی

ریاست و اعضای محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
با سلام و تقدیم احترام؛ پیرو نامه‌ی ارسالی قبلی (كه اصل نامه و برگه‌ی وصول مرسوله به پيوست آمده است) مورخ 31/5/1395 با موضوع اعمال سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور سراسری به اطلاع می‌رسانیم که وزارت محترم آموزش و پرورش در راستای اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب 1395 و تصمیم شورای سنجش و پذیرش دانشجو اقدام به‌ برگزاری امتحانات نهایی مواد درسی سال سوم دبیرستان از داوطلبان آزمون سراسری سال 95 ، به منظور ترمیم معدل ایشان برای اعمال این سوابق در نتیجه‌ی کنکور سراسری سال 1395 نموده است.
جهت این امر از داوطلبان نام‌نویسی به عمل آمده و هزینه‌ی ثبت‌نام و برگزاری آزمون‌ها و تصحيح برگه‌ها، از داوطلبان اخذ گردیده است و در مواعد مقرر آزمون‌های ترمیم معدل برگزار شده است ، شایان ذکر است که زمان این آزمون‌ها مصادف با ایامی بود که داوطلبان می‌بایست خود را برای کنکور سراسری آماده نمایند و این داوطلبان بخش قابل توجهی از وقت خود را که می‌بایست صرف مطالعه برای آزمون سراسری میشد، صرف مطالعه برای آزمون‌های ترمیم معدل نمودند.
به رغم اعلام وزارت آموزش و پرورش و انتشار آیین‌نامه‌ی برگزاری آزمون‌ها و تصمیم شورای سنجش و پذیرش دانشجو مبنی بر اعمال این نمرات در نتیجه‌ی کنکور سراسری 1395، متأسفانه طبق اعلام سازمان محترم سنجش کشور این نتایج «به دلیل عدم هماهنگی در ارائه به موقع نتایج به آن سازمان واصل نگردیده و عملاً این نمرات در نتیجه‌ی داوطلبان منظور نشده است».
این به آن معناست که داوطلبان علی‌رغم صرف هزینه مالی و وقت بسیار ارزشمند خود در روزهای سرنوشت‌ساز قبل از برگزاری آزمون سراسری ، وقت و هزینه‌ی خود را صرف اخذ نمراتی کرده‌اند که به دلیل «عدم هماهنگی» و «عدم ارسال به موقع» در نتیجه‌ی داوطلبان اعمال نشده است.
این موضوع نقض آشکار حقوق داوطلبان است. ذکر این نکته نیز لازم است که نتایج امتحانات ترمیم معدل صرفاً در نتیجه‌ی کنکور سراسری قابل اعمال است و تأثیری در بهتر شدن معدل اصلی داوطلبان ندارد.

لذا بدینوسیله ضمن اینکه اینجانبان و داوطلبان و دانش‌آموزان عزیز میهنمان همچنان منتظر پاسخ کمیسیون محترم به نامه‌ی قبلی می‌باشیم ، تقاضای رسیدگی به موضوع و سؤال از مسئولین مربوط برای پاسخ‌گویی به موضوع را داریم.
همچنين بار ديگر تقاضا می‌كنيم كه با توجه به گستردگي بروز تقلبات در امتحانات نهايي سال سوم متوسطه در سال جاری كه گويا به امتحانات شهريور ماه امسال نيز سرايت نموده است، براي جلوگيری از تباه‌شدن حق دانش‌‌آموزاني كه تقلب نكرده‌اند و مسدود كردن مسير نهادينه شدن اين سنت ناشايست در مدارس كشور، از اعمال تأثير نمرات امتحانات نهایی سال 1395 در نتايج آزمون سراسری سال 1396 جلوگيری نماييد. لازم به ذكر است كه در حال حاضر مراكز آموزش عالي كشور در بيش از 80% رشته-محل‌ها تنها از طريق سوابق تحصيلي به پذيرش دانشجو اقدام مي‌نمايند و تنها در 15% رشته-محل‌های پرطرف دار همچنان نياز به برگزاری آزموني جامع و رقابتی است. بدیهی است كه امتحانات نهایی با اهدافی ديگر طرح‌ریزی شده‌اند و از آن‌جا كه غير رقابتی و حدّ‌نصابی هستند، در آميختن نتايج دو آزمون كه هم اهدافشان متفاوت است و هم نوع سنجش آن‌ها، باعث بروز معضلات جدّی میشود كه در اين چند سال شاهد بخشی از آن‌ها بوديم و اميد می‌رود كه با اتخاذ تصميمات به موقع شما بزرگواران از گسترش يا تكرار اين معضلات جلوگيری شود.

با تجدید احترام
دکتر هامون سبطی

سجاد حجازی

 

 

 (30 مرداد1395) نامه‌ دکترهامون سبطی و وکیل سجاد حجازی به کمیسیون آموزش مجلس:

به نام داناي توانا

اعضای محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی

با سلام و تقدیم احترام؛

همه اعضای محترم نسبت به سیر تحولات مربوط به اعمال سوابق تحصیلی دانش آموزان درکنکور سراسری آگاهی کامل دارند ، لیکن به عنوان مقدمه  به طور خلاصه مواردی را برمی‌شماریم؛

هیات عمومی دیوان عدالت اداری در سال گذشته  طی دادنامه‌ای  مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو درخصوص اعمال قطعی سوابق تحصیلی مربوط به سال سوم دوره متوسطه در نتیجه کنکور سراسری داوطلبان را ابطال نمود. متعاقب آن با تلاش‌های مسئولین سازمان سنجش و وزارت علوم‌ و آموزش و پرورش، طرحی تهیه و با عنوان «طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو» به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این طرح با وجود مخالفان جدی در مجلس و در بین کارشناسان  و علی‌رغم این که چند بار جهت بررسی از صحن به کمیسیون ارجاع شد با توجه به محدودیت زمانی مجلس در روزهای پایانی مجلس نهم و فشار بیش از حد نمایندگان محترم دولت، نهایتاً با تفویض اختیارات کامل به شورای سنجش و پذیرش دانشجو با این عبارت پایانی «تاثیر سوابق تحصیلی برای سال 95 مثبت، ودر سایر موارد با بررسی کارشناسی برای سال‌های بعد اعمال می شود» به تصویب رسید.

این بدان معنا بود که داوطلبان سال گذشته به لطف نمایندگان محترم مجلس از اعمال قطعی سوابق تحصیلی در امان ماندند. ولی این نگرانی برای داوطلبان آزمون سراسري سال 96 همچنان باقی است؛ چراکه ایشان به شدت نگران تصمیم شورای سنجش و پذیرش دانشجو هستند که مقرر است در آینده‌ی نزدیک در اين مورد اتخاذ شود.

گذشته از تمامی ایراداتی که کارشناسان آموزشی به اعمال سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور برشمرده‌اند آنچه امسال داوطلبان را بسیار نگران‌تر کرده است ، موضوع تقلب‌های وسیع و سازمان‌یافته در برگزاری آزمون‌های نهایی سال سوم است . البته این تقلبّات از سال‌های گذشته نیز کمابیش وجود داشته است ولی از زمانی که داوطلبان متوجه تاثیر بسیار زیاد( و احتمالاً قطعی) معدل در نتیجه  کنکور شده‌اند، این تقلب‌ها رنگ‌وبوی دیگری به خود گرفته و در برجسته ترین مورد آن، موضوع آنچنان جدّی و گسترده بوده است که علاوه بر خبرگزاریها، اخبار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گزارش مفصلی از آن تهیه نمود و  با متقلبان هم مصاحبه‌هایی انجام و پخش شد و مطابق اعلام صدا و سیما پای پلیس نیز به موضوع باز شده و پرونده کیفری در خصوص فروش سؤالات مفتوح گردیده که البته از نتیجه‌ی اقدامات قضایی اطلاع‌رسانی صورت نگرفته است . حال پرسش داوطلبان این است که آزمون‌هایی که به شهادت اکثر داوطلبان در آن‌ها به شکل گسترده و وسیع چه قبل از برگزاری و چه درحین برگزاری، تقلّب صورت گرفته است و سؤالات مدّتی قبل از آزمون از طریق فضای مجازی در اختیار عده‌ی کثیری از داوطلبان قرار گرفته است و همچنين تقلّب به شکل آشکار و مشهود در برخی حوزه‌های برگزاری امتحانات نهايي به كرّات رخ‌ می‌داده‌است، چگونه می‌تواند ملاک دقیق و عادلانه‌ای جهت تمییز داوطلبان باشد. بدیهی است که پافشردن بر تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون‌های جامع و استاندارد نظیر کنکور (با همه‌ی معایبی که دارند) زمینه‌ساز شیوع اخلاق ناپسند دروغ و تقلب در میان نوجوانان و جوانان کشور شده است که آثاری بسیار مخرب در پی خواهدداشت.

از آنجا که یکی از اعضای شورای سنجش و پذیرش دانشجو به عنوان عضو ناظر، از اعضای کمیسیون محترم آموزش مجلس شورای اسلامی می‌باشد ، تقاضا داریم باتوجه به نزدیکی زمان تصمیم‌گیری در خصوص چگونگی اعمال سوابق تحصیلی برای داوطلبان شرکت کننده در کنکور سال آینده در این شورا، موارد عرض شده را مورد نظر قرار داده و از تأثیر سوابق تحصیلی مربوط به امتحانات نهایی خردادماه 95 که تقلّب گسترده ای در آن  صورت گرفته است، جلوگیری به عمل آید.

سجاد حجازی / هامون سبطی

.

name-majles-sebti

 

(7آبان95) 

گزارش ۲۰:۳۰ درباره تاثیر معدل و جلسه هفته بعد شورای سنجش و تصمیم گیری /   دیدن ویدئو در اینستاگرام دریافت

خلاصه گزارش:

9 آبان، روز تصمیم گیری شورای سنجش و پذیرش دانشجو

دکتر زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس، موافق تأثیر قطعی

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش: آمادگی برگزاری امتحانات نهایی و بودجه‌ی آن را نداریم!

رئیس سازمان سنجش: موافق تأثیر به شرط برگزاری امتحانات نهایی در تمام درس‌ها و پایه‌ها (موافق تأثیر مثبت)

نتيجه‌نظرسنجی سازمان سنجش: 85 درصد موافق تأثیر مثبت در کنکور96 !!!

.

(1آبان1395)  ديدگاه و پرسش شما:
درود
دکتر سبطی عزیز
دستتون رو می‌بوسم به خاطر تلاش‌هایی که علی‌القاعده وظیفه‌ی شما نیست امّا همیشه برای احقاق حقوق بچه ها احساس مسئولیت اجتماعی میکنین و انجام می‌دین. ممنون می‌شم اگر 4 دقیقه از وقتتون رو برای خوندن این نامه اختصاص بدین.
امروز از طریق آقای حجازی مطلع شدم که ظاهرن در این اندیشه هستین که نامه‌ای رو برای آقای زاهدی (کمیسیون آموزش) ارسال کنید در مورد تأثیر سوابق تحصیلی.
آقای سبطی نمی‌دونم در این مدّت در جریان مصاحبه‌های رئیس سازمان سنجش بودین یا خیر ، اما بنده که دنبال کردم در اغلب مصاحبه‌های چه تلویزیونی چه با خبرگزاری‌ها ، تلویحاً اعلام می‌کنه که طرفدار تأثیر مثبت هست و می‌خواد شرایط رو به سمت مثبت شدن تأثیر سوابق تحصیلی پیش ببره ، از جمله اینکه میگه : «امسال 85 درصد ظرفیت دانشگاه‌های کشور طبق قانون پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی خواهد بود و هدف قانون سنجش و پذیرش دانشجو محقق خواهد شد. در مورد 15 درصد باقی مانده ، شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصمیم‌گیری می‌کند» و یا در مصاحبه ای دیگه میگه «رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به قانون سنجش و پذیرش دانشجو اظهار کرد: طبق قانون سنجش و پذیرش دانشجو، طی 5 سال باید 85 درصد کل ظرفیت‌های آموزش عالی صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی پذیرش شود امّا اینکه در 15 درصد باقی‌مانده سوابق تحصیلی تأثیر داشته باشد یا خیر بحث دیگری است.» و بدین صورت همیشه به نحوی سعی می‌کنه که بگه هدف قانون مجلس محقق میشه همین امسال و در مورد بقیه مسائل که آیا سوابق تحصیلی در کنکور تأثیر داشته باشه و اگر داشته باشه مثبت باشه یا قطعی ، شورای سنجش تصمیم‌گیری می‌کنه.
در آخرین مصاحبه‌ش هم گفته :
«برای بررسی تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال 96 اقداماتی صورت گرفته امّا اعلام نهایی این تصمیم‌گیری منوط به بررسی‌های بیشتر است.»

به گزارش میزان، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش کشور گفت: «تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 96 منوط به نظر کارشناسان بوده و تا‌کنون در این زمینه تصمیم‌گیری نشده است.

وی افزود: فرمهای نظر‌سنجی در اختیار داوطلبان کنکور 95 قرار گرفت و از آنها سؤال شد که آیا موافق استفاده از روش تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور هستند یا خیر.»
به نظر من با توجه به این که تأثیر‌گذارترین عضو شورای سنجش و پذیرش در این زمینه ، رئیس سازمان سنجش هست ، و سه عضو دیگر شورای سنجش و پذیرش یعنی وزیر بهداشت ، معاون آموزشی وزیر بهداشت و رئیس مرکز سنجش پزشکی هم بخاطر مشکلاتی که امسال برای تآثیر سوابق تحصیلی در آزمون دستیاری پزشکی پیش اومد ، مخالف تأثیر سوابق تحصیلی هستن ، همچنین اینکه امسال سر جلسه کنکور از همه‌ی بچه‌ها در این زمینه نظر‌سنجی شد که آیا تأثیر به‌صورت مثبت باشه یا قطعی ، احتمال این که تاثیر قطعی بشه بسیار بسیار ضعیفه. من چند ماه پیش ادمین اصلی هماهنگ کننده‌ی گروه‌ها و کانال‌هایی بودم که تلاش می‌کردیم برای تماس و پل زدن با مسئولان تصمیم‌گیر که نظر بچه‌ها رو به اون‌ها منتقل کنیم و خداروشکر با کمک شما زمانی که تصمیم‌گیری به عهده‌ی مجلس بود موفقیت قابل قبولی کسب کردیم ، امّا به عقیده‌ی من در مقطع فعلی که تصمیم‌گیرنده شورای سنجش و پذیرش دانشجو است ، نامه نوشتن به کمیسیون آموزش که رئیسش آقای زاهدی (که قطعاً با روحیات و نظریات ایشون آشنا هستید) است و اکثر اعضای کمیسیون هم از طیف ایشون هستن ، ممکنه باعث فشار بیشتر به سازمان سنجش بشه که تآثیر رو قطعی کنن و دوباره این موضوع رو پیش بکشن که مؤسسات آموزشی سودجو دارن فعالیت می‌کنن که تأثیر سوابق تحصیلی قطعی نباشه و شاید آرای دانش آموزان در نظر‌سنجی رسمی سازمان سنجش که در جلسه کنکور صورت گرفت رو هم بگن تحت تأثیر تبلیغات مؤسسات بوده و….
به طور کلی به عقیده‌ی من به عنوان کسی که گوشه‌ای از تلاش جمعی برای احقاق این حق رو به عهده داشته، در مقطع فعلی نامه نوشتن به کمیسیون آموزش ممکنه کار رو سخت‌تر کنه.
ممنون میشم اگر به این نامه پاسخ بدین و نظرتون رو در مورد این موضوعی که مطرح کردم بیان کنین.

پاسخ مدیر مسئول:
درود بر شما دوست گرامی، خردمند و هوشيار
در اين ماجرا با يك شخص طرف نيستيم. جناب دكتر زاهدی يا هر شخص ديگري، بنا به مسئوليتی كه دارد بايد در جريان امور قرار بگيرد و در صورت عمل نكردن به وظايف قانونی خود مورد سؤال واقع شود. قانوناً هر ايرانی حق دارد كه از نمايندگان كشورش در جهت جلوگيری از تباه شدن حق مردم و كمك به گسترش عدالت و قانون‌مداری كمك بخواهد و نمايندگان مردم هم وظيفه دارند كه به خواسته‌ی به حق آنان توجه نشان دهند. ما همين مسير را پيش گرفته‌ايم و تا پايان ادامه خواهيم داد. به همراهی شما فرهيختگان جوان كشور بسيار پشت‌گرميم.
خدا پشت و پناهتان!

(27مهر95) آخرین اظهارات رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در مورد کنکور، امتحانات نهایی، ارزشیابی تحصیلی

یگان خبر نشر دریافت: به گزارش ایسنا عبدالرسول عمادی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت:
سازمان سنجش از مخالفان حذف کنکور است
سازمان سنجش برای حذف کنکور تشکیل شده است؛ در دهه 40 دانشگاه‌ها از طریق کنکور دانشجو می‌گرفتند و در اواخر این دهه و اوایل دهه 50 می‌خواستند کنکور را حذف کنند و پذیرش دانشجویان در دانشگاه بر مبنای نمره انجام شود، اما با افزایش جمعیت و افزایش تعداد متقاضیان ورود به دانشگاه سازمان سنجش که برای حذف کنکور تشکیل شده بود در راستای محکم کردن بنیان کنکور به کار گرفته شد.
در حال حاضر هم سازمان سنجش از مخالفان سرسخت حذف کنکور است که البته استدلال مسئولان این سازمان از جهاتی درست است. در حال حاضر در رشته محل‌های زیرگروه‌های ریاضی، فنی و حرفه‌ای، علوم انسانی و هنر می‌توانیم کنکور را حذف کنیم و مبنای پذیرش دانشجو براساس نمرات مدارس باشد، اما در رشته‌هایی که متقاضی زیادی دارند نظیر دندانپزشکی، پزشکی و … این امکان فراهم نیست.
با توجه به برنامه توسعه متوازن رشته‌ها، در حال حاضر فشار خانواده‌ها برای رفتن به رشته تجربی بسیار زیاد است و آینده‌ی رشته‌ی مهندسی در ایران در خطر است. هنگامی که من دانش‌آموز بودم گرایش به رشته مهندسی وجود داشت و این موضوع توان مهندسی زیادی ایجاد کرد و موجب شد در سال 70 از توان مهندسی بالایی برخوردار شویم سپس به دلیل مشکلات پیش آمده در حوزه صنعت و مسائل دیگر توجهات به سمت رشته تجربی رفت.
اگر بتوانیم توسعه متوازن رشته‌ها را به خوبی انجام دهیم می‌توانیم امیدوار باشیم که به سمت حذف کنکور حرکت کنیم، در سال جاری تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 30 درصد بوده و برای سال آینده هنوز تصمیمی گرفته نشده است؛ در بسیاری مواقع نمره 20 دانش‌آموزان نتوانسته تاثیر مثبت داشته باشد زیرا تعداد نمرات 20 زیاد بوده و تمایز میان دانش‌آموزان ایجاد نکرده است، در حال حاضر با چنین چالشی در کنکور مواجه‌ایم، قانون سنجش و پذیرش دانشجو می‌گوید سالانه سهم سوابق تحصیلی باید افزایش پیدا کند.
در سال گذشته در درس فیزیک چندین هزار نمره 20 داشتیم و در حالی که یک نفر هم فیزیک را در کنکور صد درصد نزده بود این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که کار ما با کنکور متفاوت است، کنکور برای تفکیک دانش‌آموزان و تمایز ایجاد کردن میان دانش‌آموزان ایجاد شده است، هدف نهایی ما این است که نمره‌ی مدرسه ملاک رفتن به دانشگاه باشد و جریان کنکور از این طریق حل و فصل شود.
عدم تطابق و هماهنگی کیفی ارزشیابی معلمان در طول سال با امتحانات نهایی
کارگروه‌های سه گانه‌ای تشکیل شده و مباحث سنجش را در آن‌ها بحث خواهیم کرد. بخشی از کار ما مربوط به استانداردسازی طراحی سوال و اجرای ارزشیابی استاندارد است، معلمان ما با کیفیت ارزشیابی و کیفیت طراحی سوال آشنا نیستند و نیاز به تمرکز در این حوزه داریم؛ باید معلمان با حوزه ارزشیابی به خوبی آشنا شوند.
از مسائلی که به ویژه در سال‌های اخیر به اعتراضات دانش‌آموزان را در امتحانات نهایی دامن زده این است که آزمون‌های معلمان در طول سال تحصیلی نسبتی با آزمون نسبتاً استاندارد امتحانات نهایی ندارد یا معلم در طول سال تحصیلی در ارزشیابی تکوینی به‌خوبی عمل نمی‌کند یا به تنوع و تعدّد از دانش‌آموزان امتحان نگرفته‌ است و دانش‌آموزان هنگامی که به امتحان نهایی می‌رسند به مشکل بر می‌خورند.
در سال‌های اخیر سوالات امتحانات نهایی را از نظر دشواری ارزیابی کرده‌ایم و آن‌ها دشوار نبوده‌اند در حالی که معلمان به دانش‌آموزان می‌گویند سوالات دشوار بوده و کارِ نکرده‌ی خود را پوشش می‌دهند، البته عوامل دیگری از جمله تاثیر نمرات امتحانی نهایی در کنکور، کم‌کاری دانش‌آموزان و … در اعتراضات دانش‌آموزان به امتحانات نهایی دخیل است.
واقعیت این است که معلمان به خوبی سوال طرح نمی‌کنند، هنگامی که به رتبه‌بندی استان‌ها از نظر امتحانات نهایی نگاه می‌کنیم استان‌های صدر جدول به این دلیل موفق هستند که نمرات ارزشیابی تکوینی معلمان، واقعی‌تر است و فاصله کمی بین نمره برگه امتحان نهایی دانش‌آموز با نمره تکوینی او وجود دارد، اختلاف نمرات تکوینی و امتحانات نهایی نشان می‌دهد ارزیابی تکوینی در طول سال تحصیلی وجود نداشته است.
بنابراین باید روی این مساله تمرکز کنیم که کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش با ارتقای کیفیت طراحی سوال و کیفیت ارزشیابی توسط معلمان و تمام عوامل آموزش و پرورش انجام خواهد شد.
لزوم ارزشیابی جامع در پایان مقاطع تحصیلی
در سند تحول بنیادین به روشنی به موضوع پیشرفت تحصیلی و سنجش اشاره شده است؛ در این سند آمده در دوره‌های تحصیلی، ارزشیابی فرآیندمحور و در مقاطع دوره‌ها ارزشیابی نتیجه‌محور ملاک عمل است، براساس سند تحول بنیادین ارزشیابی در مقاطع دوره‌ها باید نتیجه‌محور باشد به این معنا که ارزیابی جامعی داشته باشیم که مشخص کند دانش‌آموز چگونه دوره تحصیلی را سپری کرده است.
نیاز به ارزشیابی جامع در پایه‌های ششم، نهم و دوازدهم داریم، در حال حاضر ارزیابی جامع در سوم متوسطه تحت عنوان امتحانات نهایی انجام می‌شود و از گذشته نیز بوده است همچنین به تناوب در پایه‌های نهم، پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی هم امتحانات هماهنگ استانی داشته‌ایم.
با توجه به برگزاری این آزمون‌ها سند تحول بنیادین راهی مجرب برای ما پیش‌بینی کرده که از گذشته نیز آن را انجام می‌داده‌ایم، باید نظام آموزش و پرورش را تقویت کنیم تا در راستای تجارب گذشته اقدامات خود را به خوبی انجام دهد.
مبنای سند تحول بنیادین تحقق شایستگی‌هاست. در طول دوران تحصیلی معلمان را باید طوری تربیت کنیم که فرآیندها را به خوبی ارزشیابی کنند، آنان می‌توانند در ارزشیابی خود از ابزارهای مختلف استفاده کنند؛ چندین سال است که در مقطع ابتدایی ارزشیابی توصیفی داریم و تصور می‌شود که معلم نباید امتحان بگیرد در حالی که در ارزشیابی توصیفی هم معلم می‌تواند از تمام ابزارهای ارزشیابی استفاده کند و نهایتا تحلیلی از عملکرد دانش‌آموز داشته باشد.
ارزیابی در حقیقت گویا کردن نمره ثابت است به طور مثال وقتی دانش‌آموزان نمره یکسان دریافت می‌کنند نمی‌توانیم بگوییم همه آنان مانند هم هستند در حالی که نمره این را می‌گوید.
باید مبنای پذیرش دانش‌آموزان در مدارس نمونه، استعدادهای درخشان و … نتایجی باشد که در مدرسه حاصل شده است و برای این موضوع آزمون‌های دیگری برگزار نکنیم همچنین مبنای پژوهش دانشجو در دانشگاه نیز باید نتایجی باشد که در پایان ارزشیابی جامع دانش‌آموزان می‌گیرند.

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش: «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» تعیین کننده میزان تأثیر نمرات دانش‌آموزان در کنکور سال آینده

يگان خبر نشر دريافت: به گزارش فارس: عبدالرسول عمادی، رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت:  «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» تعیین کننده میزان تأثیر نمرات دانش‌آموزان در کنکور سال آینده است.  تأثیر نمرات امتحانات دوره‌ی دبیرستان در کنکور سال جاری 30 درصد بوده است، که 25 درصد آن مربوط به نمرات پایه سوم دبیرستان و 5 درصد نیز مربوط به پیش‌دانشگاهی است.

درخصوص تأثیر نمرات و سوابق تحصیلی در آزمون سراسری دانشگاه در سال آینده، باید شورای سنجش و پذیرش دانشجو که بین وزارت علوم و آموزش و پرورش مشترک است، تصمیم‌گیری کند.

.

 سرانجام دكتر خدايی حقایق تأثير معدل را بیان کرد!

(در ویدئوی زیر ببینید و توضیحات بعدی ما را بخوانید)
https://daryaftpub.com/wp-content/uploads/2016/09/dr-khodayi-mehr-95.mp4

نشر دریافت: 
دوستان! وقتی  27000  نفر معدل بالای نوزده دارند آن هم فقط در رشته‌ی تجربی و حدود هفتصد نفر در این رشته معدل 20 به سازمان سنجش ارائه کرده‌اند، هر تأثیری که معدل داشته باشد به ضرر دانش‌آموزان درس‌خوان و نخبه است که در کنکور رتبه‌های برتر را نصیب خود کرده‌اند. این طرح از پایه و اساس کارشناسی نشده و ناعادلانه بوده و هست. کسی که رتبه‌اش پانصد بود و معدل بیست هم داشت، معدلش در کنکور امسال بی‌تأثیر ماند زیرا اگر می‌خواست تأثیر بگذارد رتبه‌اش را به سمت هفتصد متمایل می‌کرد یعنی رتبه‌اش بدتر می‌شد نه بهتر. (چون تعداد نمره‌های 20 از تعداد رتبه‌های 500 و زير 500بیشتر است و ميانگين تراز این دو با هم، رتبه را بدتر می‌کند، نه بهتر!!!) تازه این درمورد معدل بیست است. اگر معدلش نوزده و نيم بود که رتبه‌ی‌500اش تبدیل به بالای 1000 می‌شد!!!
این نتیجه‌ی ماه‌ها تلاش ما و شما بود که چنین فاجعه‌ای برای داوطلبان کنکور 95 رقم نخورد. مراقب داوطلبان کنکور 96 باشیم.

اگر بعد از این همه توضیح، هنوز متوجه تأثیر بد معدل (حتی برای معدل 19 و 20 نشده‌اید) و طرافدار آنید مقاله‌ی زیر را با دقت بخوانید:

مقاله‌ی آقای یونس حمه صادقی 

بررسی موشکافانه تأثیر معدل امتحان نهایی بر نتیجه کنکور

کلیک نمایید!

.

(مهر95) اثرات تأثير قطعی معدل (سوابق تحصيلی) – مهندس یونس حمه‌صادقی

به نام ایزد یکتا

تا حالا پیش خودتان فکر کرده بودید که نمره‌ی تراز کنکور سراسری که بازه‌ای حداکثر 15هزار عددی است چگونه رتبه‌ی جمعیت 500هزار نفری گروه علوم تجربی را رتبه‌بندی می‌کند؟ آیا می‌دانید هر سؤال از دروس مختلف چه مقدار بر نمره‌ی تراز شما اضافه می‌کند؟ آیا تا‌کنون به تفاوت تراز رتبه‌ها در بازه‌های مختلف دقت کرده‌اید و در این زمینه اطلاعاتی دارید؟ آیا می‌دانید سوابق تحصیلیتان در چه بازه‌هایی رتبه‌ی شما را بهبود می‌بخشد و در چه بازه‌هایی شما را به انتهای صف رتبه‌بندی می‌فرستد؟ هرچند وظیفه‌ی یک داوطلب کوشای کنکور شاید اطلاع از این موارد نباشد امّا اطلاعات نادرستی که برخی مشاورنماها در این باره در اختیارتان قرار می‌دهند گاهی شما را از مسیر درست منحرف می‌کند. مثلاً در رابطه با انتخاب استراتژی مطالعه می‌گویند 10 درصد در زیست‌شناسی با کسب 5درصد در تمامی دروس دیگر برابری می‌کند. پس اگر زیستتان خوب است نگران نباشید. یا این جمله که می‌گویند رشته‌ی تجربی یعنی زیست و شیمی. پس اگر مجموع ریاضی و فیزکتان مثلاً  به فلان درصد برسد کافی است. غافل از آنکه در این سال‌ها هر یک سوال ریاضی و فیزیک نمره‌ی تراز بیشتری را نسبت به هر یک سؤال زیست‌شناسی کسب کرده است!!!. برخی از مشاورنماها که فقط به فکر جیب مبارک‌اند و برخی از عزیزان هم واقعاً به اصول ترازبندی دروس در کنکور سراسری آگاه نیستند و تنها این را شنیده‌اند که نمره‌ی تراز کنکور سراسری با استفاده از فرمول‌های پیچیده‌ی خاصی محاسبه می‌شود. دانش این عزیزان در حد دانستن داشتن ضریب12 زیست و ضریب 4 در ادبیات است. و اندک است تعداد دلسوزانی که با وجدان و شرافت کاری در این زمینه تحقیق کرده و اطلاعات صحیحی در اختیار داوطلبان قرار می‌دهند. بحث فرمول‌ها و روش‌های فوق حرفه‌ای و محرمانه برخی‌ها نیز بماند چرا که با نوابغ این مملکت کسب افتخار آسان‌تر از آن است که نیازی به روش‌ها و ایده‌های محرمانه باشد (به وقتش در این رابطه باهم سخن خواهیم گفت!).  در رابطه با بحث تأثیر سوابق تحصیلی نیز برخی‌ها روان معصوم داوطلبان کنکوری را با جملات خالی از پشتوانه علمی و به اصطلاح انگیزشی خود، به بازی گرفته‌اند. در این روزها کم نیستند آقایان دکتری که ادعا می‌کنند با وجود اعمال سوابق تحصیلی به صورت قطعی در سال 93 و 94، معدل‌های 10 و 11 را روانه دندان‌پزشکی و پزشکی دانشگاه تهران کرده‌اند. دوستان خوب و همراهان ارزشمندم؛ لطفاً اجازه ندهید برخی‌ها به شعورتان توهین کنند!!!

این سؤال مطرح است که اعمال سوابق تحصیلی به صورت قطعی (و نه مثبت) به نفع  و ضرر چه کسانی خواهد بود؟

 با توجه به اینکه پاسخ به این سؤال نیازمند آگاهی از برخی مباحث است خواهشمندم حتماً مقاله‌ی بررسی موشکافانه تأثیر سوابق تحصیلی بر نتیجه‌ی آزمون کنکور سراسری را در  لینک روبرو مطالعه کنید (https://daryaftpub.com/tasir-moaddel-sadeghi/).

در مقاله‌ی مورد اشاره با ارائه دلایلی مستند به این نتایج می‌رسیم:

ساز و کار و روابط ریاضی و آماری حاکم بر اعمال تأثیر سوابق تحصیلی به صورت قطعی باعث می‌شود که:

  • دواطلبان دارای معدل کمتر از 19 هیچ شانسی برای قبولی در رشته‌های پر‌طرفدار نداشته باشند ( و یا بسیار دشوار خواهد بود؛ مثلا اگر دواطلبی با معدل 16 در صورت عدم تأثیر سوابق تحصیلی رتبه 1000 منطقه2 را کسب کند با اعمال تأثیر سوابق تحصیلی به صورت قطعی رتبه‌ای در حدود 3000-4000 کسب خواهد کرد.).
  • دواطلبان دارای معدل‌های 19 به بالا در مقایسه با داوطلبانی که سوابق تحصیلی برای آن‌ها اعمال نمی‌شود(به دلیل نوع دیپلم یا سال اخذ دیپلم) در کسب رتبه‌های خوب جهت قبولی در رشته‌های پر طرفدار متضرر خواهند شد. نتایج عجیب و ناکامی بسیاری از داوطلبان کنکور93 (با وجود کسب درصدهای عالی در کنکور) آفتی دیگر را برای جامعه‌ی آموزش و پرورشمان ببار آورد و آن هم اقدام به اخذ مدرک دیپلم‌ مجدد در رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای بود( بحث در رابطه با شرایط و ضوابط این مورد و اثرات سوء آن خارج از حوصله بحث کنونی است).

اگر بخواهیم به سأال مورد بحثمان پاسخ دهیم می‌توان گفت که اعمال سوابق تحصیلی به صورت قطعی فقط و فقط به نفع دارندگان معدل 20 است و سایر داوطلبان به میزان کاهش معدلشان متحمل ضررهایی با عمق متفاوت خواهند شد. مشکل این نفع و ضرر بردن در مقیاس و شدت آنهاست. به عنوان مثال در صورت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی داوطلبی با درصدهایی در حد رتبه 3000 منطقه2 در صورت داشتن معدل20 رتیه ای در حدود 1500 خواهد داشت. اما داوطلبی با درصدهایی در حد رتبه 1500 منطقه2 در صورت داشتن معدل 18 رتبه‌ای در حدود 3000 کسب می‌کند.

لازم به ذکر است که در صورت اعمال تاثیر سوابق تحصیلی به صورت مثبت دارندگان معدل بالاتر از 19 در یک رقابت عادلانه با سایران متحمل چنین ضرری نخواهند شد و از تأثیر مثبت سوابق تحصیلی خود بسته به بازه‌ی رتبه‌ی کسب شده در کنکور بهره‌مند خواهند شد.

.

(شهریور95) رییس سازمان سنجش آموزش و پرورش: کنکور حذف نمی‌شود/ برگزاری آزمون داخلی در دانشگاه‌ها
یگان خبر نشر دریافت: رییس سازمان سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره چرایی عدم حذف کنکور در سال های آتی توضیح داد و گفت: در هر صورت حداکثر ۱۵ درصد رشته محل‌های دانشگاهی در سیطره کنکور باقی خواهد ماند.
به گزارش نامه نیوز، عبدالرسول عمادی (رییس سازمان سنجش وزارت آموزش و پرورش و عضو شورای سنجش و پذیرش دانشجو)،، درباره انتقادهایی که بار دیگر نسبت به کنکور و لزوم حذف آن مطرح می‌شود، گفت: قطعاً آگاه هستید که بسیاری از رشته محل‌های دانشگاهی از کنکور، آزاد شده‌اند؛ مثل دانشگاه آزاد، پیام نور، دانشگاه‌های غیرانتفاعی و حتی بعضی از رشته‌های دانشگاه‌های دولتی بویژه در نوبت دوم خود از کنکور آزاد هستند. این به این معناست که داوطلبان می‌توانند؛ کارنامه‌شان را ارائه دهند، خود دانشگاه یا سازمان سنجش بررسی و سپس اعلام می‌کند؛ این افراد وارد دانشگاه شوند و تحصیل کنند، اما مسئله جایابی پیش می‌آید که می‌بینید؛ برای یک صندلی دانشگاه، ۳۰ یا ۴۰ نفر متقاضی با هم رقابت می‌کنند.
وی در ادامه به ذکر مثالی پرداخت و افزود: به طور مثال بعضی از رشته محل‌های دانشگاهی در رشته‌های خاص در دانشگاه‌های خاص حتی ممکن است؛ برای یک صندلی‌اش ۱۰۰ نفر رقابت کنند، این ۱۰۰ نفر که از قضا ۱۰۰ نفر داوطلب زبده هم هستند؛ کارنامه تحصیلی‌شان هم که بررسی می‌شود، عمدتاً در دروس امتحانی نمره ۲۰ گرفته‌اند، پس می‌بینید؛ این افراد رقابت‌شان در نمرات امتحانی آنقدر بوده که همگی توانسته‌اند، بهترین نمره را کسب کنند.

رییس سازمان سنجش وزارت آموزش و پرورش با طرح این پرسش که وقتی۱۰۰ نفر با بهترین نمره وجود داشته باشند، حالا باید چه کار کرد؟ افزود: مسلما نمی‌توانیم؛ کنکور را برای این افراد حذف کنیم، یعنی باید آزمونی غیر از امتحانات نهایی برگزار شود؛ یک آزمون غربالگری که بتواند خیلی ظریف، این نفرات را از هم تفکیک و متمایز کند و اینجاست که برای این رشته‌ها ناگزیر به برگزاری کنکور هستیم.

عمادی افزود: باید توجه داشت پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی تنها یکی از روش‌هایی است که قانون سنجش و پذیرش دانشجو مقرر کرده است که بر اساس آن در رشته هایی که ظرفیت، تقریباً متناسب با تعداد متقاضیان است، نیاز به کنکور نیست.

وی با تاکید بر اینکه حتی اگر کنکور سراسری هم حذف شود، خود دانشگاهها باید یک فیلتری بگذارند، افزود: به طور مثال باید یک آزمون داخلی و البته سخت‌تر را تدارک ببیند، چرا که امتحاناتِ مدارس از آنجا که طبق یک محتوای معینی صورت می‌گیرد، تا حدی می‌تواند سخت باشد؛ یعنی اگر دانش‌آموزان همه بروند و کتابهای درسی را خوب بخوانند، احتمال اینکه همه آنها نمرات خوبی بگیرند، زیاد است؛ به این دلیل که ما نمی‌خواهیم؛ بین آنها رقابت ایجاد کنیم، بلکه می‌خواهیم آنها یک محتوای معینی را یاد گرفته باشند.

عمادی خاطرنشان کرد: در بعضی رشته محل‌های دانشگاهی متقاضی همیشه زیاد است و از آنجا که ظرفیت هم از یک حدی فراتر نمی‌رود، ناگزیر باید یک آزمون دومی غیر از سوابق تحصیلی ملاک انتخاب و گزینش باشد و آن آزمون و معیار چیزی است که به آن می گوییم صنعت کنکور.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: کنکور کار فراگیری است که همه با یک استرس سنگین در آن شرکت می‌کنند و در این بین اگر زمینه‌ای فراهم شود که این استرس سنگین برداشته بشود، بهتر است، یا اینکه به دانشگاه‌ها گفته شود؛ مثل قدیم خودشان برای پذیرش دانشجو کنکور بگیرند. در هر حال، کنکور تبعات بسیار سخت و سنگینی بر فضای روانی و اجتماعی داوطلبان دارد، البته بسیاری از رشته‌های دانشگاهی هم وجود دارد که نیازی به کنکور ندارد، در حال حاضر خیلی رشته‌های خالی در دانشگاه‌ها وجود دارد که متقاضی می‌تواند به گزینش برود و بعد هم پذیرش شود.

عمادی با اعلام اینکه برای بعضی رشته محل‌های دانشگاهیِ پرطرفدار مثل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی یا بعضی رشته‌ها در یک سری دانشگاههای خاص متقاضیان بسیاری دارند، بیان کرد: به غیر از سوابق تحصیلی به چیز دیگری نیز برای تفکیک و تمایز و انتخاب نفرات نیاز داریم؛ بطور مثال همیشه برای رشته‌های مهندسی در دانشگاه صنعتی شریف متقاضی زیاد است، بنابراین دانشگاه شریف نمی‌تواند؛ بگوید من کنکور را حذف می‌کنم و شما با مدرک تحصیلی و کارنامه و نمرات دبیرستان بیایید و وارد شوید؛ در آن صورت کلی دانش‌آموخته متقاضی از سراسر کشور می‌آیند که همه هم نمراتشان ۲۰ است. پس باید یک فیلتری برای متمایز کردن این افراد باشد.

وی در واکنش به اینکه کنکور سراسری پرهزینه و استرس‌زا است؛ لذا باید برچیده شود، گفت: این کنکور بر اساس قانون برداشته نمی‌شود؛ چرا که قانون سنجش وپذیرش دانشجو صراحتاً بیان می‌کند که به ۳ شیوه می‌توان دانشجو گرفت؛ یکی بر اساس بررسی سوابق تحصیلی، دومی سوابق تحصیلی به علاوه آزمون عمومیِ کنکور و سومی هم سوابق تحصیلی به علاوه آزمون عمومی به علاوه آزمون تخصصی. یعنی همین شکلی که الان وجود دارد. این ۳ روشی که در قانون سنجش و پذیرش است در واقع کنکور را به رسمیت شناخته است و بر مبنای آنها حداکثر برای ۱۵ درصد رشته محل‌های دانشگاهی باید کنکور برگزار شود،. مگر اینکه بعدها در این قانون تبصره‌ای بیاید یا تغییر کند تا کنکور سراسری برداشته شده و برگزاری آزمون به خود دانشگاه‌ها سپرده شود

عمادی تاکید کرد: در مجموع آنچه می‌توانیم از منظر قانون بگوییم؛ این است که در هر صورت حداکثر ۱۵ درصد رشته محل‌های دانشگاهی در سیطره کنکور باقی خواهد ماند.

(شهريور 95) رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش: رقابت برای کرسی‌های دانشگاه‌های مهم باید به طیف پرانرژی و تیزهوش محدود شود.
يگان خبر نشر دريافت: به گزارش ایسنا، عبدالرسول عمادی گفت: یکی دیگر از مشکلات ما تعدد مراجع قانونگذاری است. الآن در آموزش و پرورش سه مرجع قانونگذاری وجود دارد؛ مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش و پرورش. حال انکه قانون را باید کم، کوتاه، آسان یاب و قابل اجرا کنیم ؛ بنابراین ما مشکلاتی در قانونگذاری و قانونگرایی داریم که باید روی آن کار کنید. دغدغه‌ي کنکور به عنوان یک معضل بزرگ و از دغدغه‌هاي اصلی در ایران است. امروز قرار است 85 درصد ظرفیت دانشگاه از ظرفیت کنکور آزاد شود و این کار به زودی عملی خواهد شد. رقابت برای کرسی های دانشگاه های مهم باید به یک طیف پر انرژی و تیزهوش محدود شود و بقیه در سایر دانشگاه ها ثبت نام کنند و درس بخوانند.

.

(شهريور 95) بخشي از مقاله‌ي «در کنکور تجربی ۹۵ چه گذشت» – مهندس جلال سلیمی

به نام خدا

چرا بعد از اعلام نتایج کنکور این همه بهت و حیرت در بین داوطلبان تجربی امسال دیده شد؟


از طرفی بی‌اثرماندن معدل‌های در حدّ ۲۰ امتحان‌های نهایی سوم دبیرستان در قبولی رشته‌های دکتری دوره‌های روزانه هم باعث تعجّب والدین و دانش‌آموزان بود، چرا که همه تصوّر می‌کردند معدل ۱۹.۹۰ یا ۲۰ بسیار کم‌یاب و نایاب است و همین موضوع را مدرک مهمی بر توانایی و استعداد عجیب فرزندشان تصوّر می‌کردند در حالی‌که آمارها نشان می دهد معدل های بالای ۱۹.۵ در کشور بسیار زیاد است و اتّفاقاً عدم موفّقیت همین داوطلبان در کنکور تجربی است که باعث می‌شود نگرانی و دلهره‌ی دانش‌آموزان و خانواده‌ها بیشتر شود.
مهم‌ترین دلیل این موضوع هم فاصله‌ی علمی بسیار زیاد بین پرسش‌های کنکور و امتحان‌های نهایی دبیرستان است که گاهی این تفاوت شبیه تفاوت مسابقه‌های ورزشی استانی با المپیک است که قیاس مع‌الفارق است!
در آخر هم برای برخی داوطلبان سؤال است که چه‌طور هم‌کلاسی‌های او توانسته‌اند ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ رتبه از آن‌ها بهتر شوند؟ مگر چقدر به لحاظ علمی قوی‌تر بوده‌اند؟ غافل از اینکه فشردگی فوق‌العاده جمعیت تجربی باعث شده بود امسال در یک فاصله حدود ۱۰۰۰۰ نمره کل(نمره تراز) نیم میلیون نفر به صف شوند؛ یعنی با هر ۱ نمره‌ی تراز در برخی بازه‌ها حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر رتبه تغییر کرده است.
برای اینکه درک بهتری از یک نمره‌ی تراز(که ۳۰ تا ۴۰ رتبه تغییر ایجاد کرده است) داشته باشید آن را معادل یک ریال در نظر بگیرید. یعنی درست‌زدنِ یک سؤال بیشتر در کنکور می‌تواند ۵۰ تا ۷۰ نمره تراز کل شما را ارتقا دهد. یعنی با یک سؤال کمتر داوطلب از همکلاسی خود گاهی به اندازه ۳۰۰ رتبه عقب افتاده است(البتّه به محدوده‌ی رتبه‌ی فرد هم مرتبط است). همین عامل سبب ایجاد فاصله‌های کیلومتری داوطلبان با هم در رتبه شده است در حالی که اختلاف علمیِ معنا‌داری وجود ندارد!
چه بسیارند دانش‌آموزانی با معدل خوب که کمی ساده‌انگارانه فکر می‌کردند به‌راحتی در رشته‌ی پزشکی قبول خواهند شد ولی با اعلام رتبه‌ها ناخواسته مجبور شدند دوباره این مسیر پُر‌تردّد را طی کنند و در کنکور ۹۶ شرکت نمایند؛ چرا که داوطلبان و دانش‌آموزان جدّی در تمام کشور با نهایت جدّیت و پشت‌کار و به‌صورت تمام‌وقت و با هر آنچه مؤثر است کلّ روزهای سال را در تکاپو بودند؛ در‌حالی‌که خیل بزرگی از دانش‌آموزان و داوطلبان با تصوّرات مثبت و مبهم خیـــــال می‌پروراندند و به سابقه‌ی خوب مدرسه و … دل خوش کرده بودند.
خانواده هایی که تصوّر قبولی فرزندشان را در پزشکی تهران داشتند و در موعد انتخاب رشته متوجّه شدند احتمال قبولی در رشته‌های مطلوب را حتّی در شهرهای مرزی کشور هم ندارند، این جدّیت در بین کنکوری‌ها را بسیار دیر متوجّه شدند.

وقتي تعداد بيست‌ها بسيار زياد باشد، غير از معدل 20 هر معدلي به ضررتان است حتي 19/999999999999999

(14شهريور95) عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش:
تعیین میزان تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 96 تا پایان شهریور / وضعیت نامطلوب نمرات مدارس غیردولتی

يگان خبر نشر دريافت: به گزارش ايسنا: رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وضعیت نمرات مدارس غیردولتی در برخی مناطق خوب است، در عین حال گفت: اما معمولا در تمام مناطق کشور مدارس آخر جدول هم مدارس غیردولتی هستند و نتایج مطلوبی کسب نمی‌کنند.

نتایج امتحانات را در سه سال اخیر مورد بررسی قرار داده‌ایم و مشخص شد وضعیت مدارس غیردولتی مطلوب نیست. مدارس غیردولتی در برخی مناطق در بالای جدول میانگین نمرات هستند و وضعیت نمراتشان خوب است که البته تعدادشان اندک است. اما معمولا در تمام مناطق کشور مدارس آخر جدول هم مدارس غیردولتی هستند. به این معنا که در مقابل مدارس غیردولتی با کیفیت خوب، بسیاری مدارس غیردولتی ما نتایج مطلوبی کسب نمی‌کنند و از مدارس عادی هم پایین تر هستند که باید به آن توجه شود. درباره احتساب سوابق تحصیلی دانش آموزان در کنکور سراسری 96 ، میزان تاثیر نمرات دانش آموزان در کنکور سراسری سال 95، برای سوم متوسطه 25 درصد و برای پیش دانشگاهی 5 درصد بود، در واقع شاهد تاثیر مثبت 30 درصدی سوابق تحصیلی دانش آموزان در کنکور بودیم. برای سال آینده هنوز تصمیم گیری نشده اما به احتمال زیاد باز هم تاثیر سوابق سال سوم و پیش دانشگاهی را خواهیم داشت. تصمیم گیری در این باره تا پایان شهریور ماه انجام و اعلام می‌شود.

.

majles001

ارتباط  بدون واسطه با مسئولان از طريق سايت ايرنا:

http://www.irna.ir/fa/page/222/

اطلاعات تماس اعضاي شوراي سنجش و پذيرش دانشجو

(در صورت وجود)
1- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (رئیس شورا)
دکتر محمد فرهادی

ارتباط از راه سايت دانشگاه: http://medicine.tums.ac.ir/default.aspx?p=3101&refresh=1

سايت وزارتخانه: http://www.msrt.ir/fa/pages/Home.aspx

سايت شخصي: http://www.hhashemi.com/

سايت وزارتخانه: http://behdasht.gov.ir/
اینستاگرام: dr.hasan.hashemi

2- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دکتر حسن قاضي زاده هاشمی
ارتباط از راه سايت دانشگاه: http://ui.ac.ir/default_.aspx?page_=contact&order=list&lang=1&sub=0&tempname=newmain&PageIdF=9&PageId=12897

سايت دانشگاه: http://ui.ac.ir/
تلفن اصفهان:
تلفن رياست

۳۷۹۳۲۰۰۳ و ۳۷۹۳۲۰۰۴

تلفكس

۳۶۶۸۷۳۹۶

3- رئيس دانشگاه اصفهان / يكي از دو نفر از رؤسای دانشگاه های دولتی به انتخاب دو وزارت
دكتر هوشنگ طالبي حبيب آبادي

تهران ، خیابان حافظ، شماره 424 ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، دانشکده مهندسی پلیمر

– 158754413  صندوق پستی

کدپستی  1591634311

4- ؟؟؟ يكي از دو نفر از رؤسای دانشگاه های دولتی  (در دیدگاهها با ذکر منبع بگویید چه کسی است؟!)

5- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر حمید میرزاده

ايميل:   mirzadeh@aut.ac.ir

ارتباط از راه سايت شخصي: http://91.98.103.90/secure/Dashboard.jspa

ارتباط از راه سايت دانشگاه: http://iau.ac.ir/fa/contactus

سايت شخصي:  http://hmirzadeh.com/

سايت دانشگاه: http://iau.ac.ir/

تلفن: 44861799
6- رئیس دانشگاه پیام نور
دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی

سايت دانشگاه: http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/
شماره تلفن دفتر ریاست: 02123322333 / فاکس: 22440043
7- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور (دبیر شورا)
دكتر ابراهيم خدايي

سازمان سنجش:

تلفن هاي مستقيم روابط عمومي- تهران : 42163 – (021)

مرکز تلفن ساختمان تهران : 3 الي 88923950 – (021)

تماس حضوری

واحد ارتباطات مردمي: تهران، خيابان کریمخان زند، خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، کوچه شهيد اماني، واحد ارتباطات مردمي
ايميل: khodaie@ut.ac.ir

سايت سازمان: http://sanjesh.org/

8- يكي از دو نفر از نمایندگان کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به عنوان ناظر
محمود صادقی

ارتباط از راه سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/?page_id=150

سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/
كانال: https://telegram.me/drmsadeqi
09122185878
اینستاگرام: sadeghima

9- يكي از دو نفر از نمایندگان کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به عنوان ناظر
سیدجواد ساداتی‌نژاد
استان اصفهان/ حوزه‌ي کاشان و آران بیدگل
نشانی دفتر:

? کاشان– خیابان ۲۲بهمن- کوچه توحید ۱۶- کدپستی: ۸۷۱۴۷۹۸۹۳۳

تلفن: ۵۵۴۵۲۰۰۴ — ۵۵۴۵۳۳۰۶

? نشانی دفتر شهرستان آران و بیدگل: خیابان جمهوری اسلامی- نبش بهار هفتم- تلفن :۵۴۷۲۸۲۳۸
سايت:  http://drsadatinejad.com

ارتباط در سايت: http://drsadatinejad.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/
کانال رسمی: https://telegram.me/drsadatisj

پيام در تلگرام: @Piamha

https://telegram.me/Piamha

سامانه پیامکی:

۵۰۰۰۲۰۱۶۰۰۸۴۳۳
اینستاگرام:  jsadatinejad

اطلاعات تماس اعضاي كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامی:

1
احد
آزادیخواه
همدان
ملایر

کانال تلگرام https://telegram.me/azadikhah_1395
سايت: http://ahad-azadikhah.ir/
روزهای کاری دفتر: شنبه، دوشنبه، چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴

آدرس دفتر: ملایر، خیابان همدان، نرسیده به فروشگاه فرهنگیان، مجتمع صالحین واحد ۴

تلفن دفتر ملاير: ۳۳۳۵۲۲۳۰

فکس دفتر ملاير: ۳۳۳۵۲۲۴۰
2-
قاسم
احمدی لاشکی
مازندران
نوشهر، چالوس و کلاردشت
اینستاگرام :  ghasemahmadi.ir

09111954378

؟؟؟09111954388

سامانه پيامكي 10002568

سايت http://ghasemahmadi.ir

ايميل info@ghasemahmadi.ir

پيامگذاري در سايت:

http://ghasemahmadi.ir/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7.html
01152211682-3

مازندران – چالوس – خیابان 17 شهریور – جنب هتل کوروش – کوچه وصال

3-
اسفندیار
اختیاری کسنویه یزد
اقلیت دینی
زرتشتیان

09131515307

تلفن: 33556178 021 (98+)

دور نگار: 39932390 021 (98+)

پيام نگار: 09355466415

ايميل  eekhtiyari@yazd.ac.ir
سايت: http://www.eekhtiyari.ir/persian/index.php

– ميدان بهارستان – مجلس شوراي اسلامي – دفتر ديدار با نمايندگان – طبقه ششم
4-
فریده
اولاد قباد
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس

اینستاگرام:  oladghobad
کانال رسمی https://telegram.me/farideholadghobad

ارتباط با ادمین كانال :

https://telegram.me/shokouhmand

https://telegram.me/Maziar_Hasanpour
سايت:  http://www.oladghobad.com/

5-
محمد
بیرانوندی
لرستان
خرم آباد و دوره

۰۹۱۶۳۶۷۴۴۹۴
كانال https://telegram.me/drbeiranvandi

سايت: http://mohamadbeiranvand.ir/

ارتباط از طريق سايت: http://samaneh.mohamadbeiranvand.ir/
6-
کارن
خانلری
اقلیت دینی
مسیحیان ارمنی شمال ایران

09123211980

ایمیل: kar.khanlari@iauctb.ac.ir

7-
محمد مهدی
زاهدی
کرمان
کرمان و راور

09128103806

8-
سید جواد
ساداتی نژاد
اصفهان
کاشان و آران بیدگل
اینستاگرام: jsadatinejad

سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۰۱۶۰۰۸۴۳۳
کانال رسمی: https://telegram.me/drsadatisj

پيام در تلگرام: https://telegram.me/Piamha

سايت:  http://drsadatinejad.com

ارتباط در سايت: http://drsadatinejad.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/
?نشانی دفتر:

? کاشان– خیابان ۲۲بهمن- کوچه توحید ۱۶- کدپستی: ۸۷۱۴۷۹۸۹۳۳

تلفن: ۵۵۴۵۲۰۰۴ — ۵۵۴۵۳۳۰۶

? نشانی دفتر شهرستان آران و بیدگل: خیابان جمهوری اسلامی- نبش بهار هفتم- تلفن :۵۴۷۲۸۲۳۸

9-
فاطمه
سعیدی
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس

اینستاگرام:  fatemehsaeidi_ir

10- 
علیرضا
سلیمی (محلات)
مرکزی
محلات و دلیجان

اینستاگرام:  alirezasalimii

09188663460
کانال https://telegram.me/alirezasalimii
ارتباط از راه وبلاگ:  http://majlesnews.blog.ir/page/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%86

وبلاگ: http://majlesnews.blog.ir/

11-
محمود
صادقی
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس
اینستاگرام:  sadeghima

09122185878
كانال: https://telegram.me/drmsadeqi
ارتباط از راه سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/?page_id=150

سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/
12-
محمد رضا
عارف
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس

اینستاگرام:  aref_ir

تلفن دفتر : ۶۶۵۷۴۸۸۳

صندوق پستی : ۱۴۳۶۹۹۵۱۱۶
کانال https://telegram.me/AREF_media
ایمیل: info@draref.ir

ارتباط از راه سایت: http://draref.ir/fa/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7

سایت: http://draref.ir/
آدرس ستاد مرکزی:

خیابان انقلاب خیابان جمال زاده شمالی خیابان نصرت غربی کوچه جزایری پلاک 1

تلفن : 66574883
13
سید محمد باقر
عبادی
خراسان جنوبی
بیرجند، درمیان و خوسف

09155620719

30005612000009 پیامک

كانال   https://telegram.me/mbebadi

ادمین  کانال  https://telegram.me/mbebadi_admin
ایمیل: info@MB-Ebadi.ir

ارتباط از راه سایت: http://mb-ebadi.ir/?page_id=212

سایت: http://mb-ebadi.ir/
14-
اسداله
عباسی
گیلان
رودسر و املش

پیامک 10003452

09122185823
کانال https://telegram.me/drabbasichannel
ارتباط از راه سایت: http://dr-abbasi.com/index.php/2016-03-10-11-02-57.html

سایت: http://dr-abbasi.com/
15-
محمد جواد
فتحی
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس

سایت: http://dr-fathi.ir/
ستاد ۱: تهران، خیابان ایران‌شهر جنوبی، جنب مسجد جلیلی، انتهای کوچه‌ی قره‌گوزلو

ستاد ۲: تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ونک، نبش کوچه‌ی فوزی (هفتم)، پلاک ۲۵۵۸

تلفن: ۸۸۸۸۳۷۸۴

16-
فرهاد
فلاحتی
خراسان جنوبی
قائنات و زیرکوه
ارتباط از راه سایت: http://farhadfelahati.ir/?p=928

سایت: http://farhadfelahati.ir/

17-
محمد
قمی
تهران
پاکدشت
اینستاگرام:  ghomi__mohammad

09121170138

18-
داود
محمدی
تهران
تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس
اینستاگرام:  davood.mohammadi
کمیسیون آموزش
كانال  https://telegram.me/davoodmohammadi_ir
ارتباط از راه سایت:

http://davoodmohammadi.com/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87/

سایت: http://www.davoodmohammadi.net/
آدرس دفتر قزوین: قزوین خیابان شهدا( سپه) کوچه شهید باریک بین،جنب مسجد شیخ الاسلام 028_33248600_3

19-
سید حمایت
میرزاده
اردبیل
گرمی

 20-
محمود
نگهبان سلامی
خراسان رضوی
خواف و رشتخوار

09153284144
كانال https://telegram.me/mnegahban
ایمیل:info@m-negahban.ir

ارتباط از راه سایت: http://m-negahban.ir/?do=feedback

سایت: http://m-negahban.ir/
تلفن تماس وفاکس:۵۴۲۲۶۶۶۱-۰۵۱

آدرس:خواف-خیابان حافظ ابرو-جنب بانک رفاه کارگران-طبقه اول
.

اطلاعات تماس بقیه‌ی نمایندگان مجلس:

 

اطلاعات تماس نمایندگان مجلس دهم:

ردیف نام نام خانوادگی استان حوزه‌های انتخابیه اينستاگرام تلفن   و غيره
1 احد آزادیخواه همدان ملایر    کمیسیون آموزش کانال تلگرام https://telegram.me/azadikhah_1395 سايت: http://ahad-azadikhah.ir/

 

روزهای کاری دفتر: شنبه، دوشنبه، چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴

 

آدرس دفتر: ملایر، خیابان همدان، نرسیده به فروشگاه فرهنگیان، مجتمع صالحین واحد ۴

 

تلفن دفتر ملاير: ۳۳۳۵۲۲۳۰

 

فکس دفتر ملاير: ۳۳۳۵۲۲۴۰

 

2 محمد آشوری تازیانی هرمزگان بندر عباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر    09177614574      
3 معصومه آقا پور علیشاهی آذربایجان شرقی شبستر          
4 ژرژیک ابرامیان اقلیت دینی مسیحیان ارمنی جنوب ایران          
5 علیرضا ابراهیمی (رامیان و آزاد شهر) گلستان رامیان و آزاد شهر          
6 علی ابراهیمی (شازند) مرکزی شازند          
7 سید محمد جواد ابطحی اصفهان خمینی شهر     كميسيون آموزش      
8 ابوالفضل ابوترابی اصفهان نجف آباد، تیران و کرون     info@abotoraby.ir    
9 فریدون احمدی زنجان زنجان و طارم    ۰۹۱۲۶۰۷۴۵۸۶       
10 قاسم احمدی لاشکی مازندران نوشهر، چالوس و کلاردشت  ghasemahmadi.ir  کمیسیون آموزش

09111954378

؟؟؟09111954388

سامانه پيامكي 10002568

 

سايت http://ghasemahmadi.ir

ايميل info@ghasemahmadi.ir

پيامگذاري در سايت:

http://ghasemahmadi.ir/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7.html

 

01152211682-3

مازندران – چالوس – خیابان 17 شهریور – جنب هتل کوروش – کوچه وصال

11 اسفندیار اختیاری کسنویه یزد اقلیت دینی زرتشتیان    کمیسیون آموزش

09131515307

تلفن: 33556178 021 (98+)

دور نگار: 39932390 021 (98+)

پيام نگار: 09355466415

 

ايميل  eekhtiyari@yazd.ac.ir 
سايت: http://www.eekhtiyari.ir/persian/index.php

 

 

– ميدان بهارستان – مجلس شوراي اسلامي – دفتر ديدار با نمايندگان – طبقه ششم
12 سید علی ادیانی مازندران قائمشهر، سواد کوه، جویبار، سیمرغ و سواد کوه شمالی          
13 علی اردشیر لاریجانی قم قم larijani_ir

ali_larijanii

 09121483006      
14 علی اسدی کرم کرمان شهر بابک          
15 علی اسماعیلی (نور) مازندران نور و محمود آباد    ۰۹۱۱۱۲۱۵۶۸۲      
16 داریوش اسمعیلی (سروستان) فارس سروستان، خرامه و کوار          
17 ضیاء اله اعزازی ملکی آذربایجان شرقی بناب          
18 محمد مهدی افتخاری گیلان فومن و شفت          
19 سید حسین افضلی (اقلید) فارس اقلید          
20 نظر افضلی (نهبندان) خراسان جنوبی نهبندان و سربیشه          
21 علی اکبری (بجنورد) خراسان شمالی بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان    ۰۹۱۵۱۸۶۸۴۸۷      
22 علی اکبری (شیراز) فارس شیراز    ۹۱۲۳۸۷۴۱۴۳      
23 عزیز اکبریان البرز کرج، اشتهارد و فردیس          
24 سکینه الماسی بوشهر کنگان، دیر، جم و عسلویه    ۰۹۱۲۲۲۷۳۶۴۰      
25 قلی اله قلی زاده آذربایجان شرقی کلیبر، خدا آفرین و بخش هوراند          
26 احمد امیر آبادی فراهانی قم قم amirabadifarahaniahmad  09122515521

09122516618

     
27 محمد رضا امیر حسنخانی خراسان جنوبی فردوس، سرایان، طبس و بشرویه          
28 حسین امیری خامکانی کرمان زرند و کوهبنان     h_amirik@yahoo.com    
29 سلام امینی (ایلام) ایلام ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و شیروان          
30 سیده حمزه امینی (هشترود) آذربایجان شرقی هشترود و چاراویماق          
31 محمد نعیم امینی فرد سیستان و بلوچستان ایرانشهر، سرباز، دلگان، بخشهای بنت، فنوج، آشار، لاشار و آهوران    کمیسیون بهداشت

09124357993

     
32 احمد انارکی محمدی کرمان رفسنجان و انار          
33 رضا انصاری فارس داراب و زرین دشت    09121467036      
34 فریده اولاد قباد تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس  

oladghobad

 

 کمیسیون آموزش کانال رسمی ارتباط با ادمین كانال : @shokouhmand @Maziar_Hasanpour

https://telegram.me/farideholadghobad

سايت:  http://www.oladghobad.com/

 

 
35 عبدالغفور ایران نژاد سیستان و بلوچستان چابهار، نیکشهر، کنارک و قصر قند          
36 مهرداد بائوج لاهوتی گیلان لنگرود  

mehrdadlahooti

 ۹۱۱۱۱۳۲۴۱۱۹      
37 روح اله بابایی صالح قزوین بوئین زهرا و آوج    091224812511      
38 محمد رضا بادامچی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
39 سعید باستانی خراسان رضوی تربت حیدریه، مه ولات و زاوه    ۰۹۱۲۱۰۵۵۱۸۲      
40 یوناتن بت کلیا اقلیت دینی مسیحیان آشوری و کلدانی          
41 علی بختیار اصفهان گلپایگان و خوانسار          
42 علی ورز بختیاری یزد بافت، رابر و ارزوئیه          
43 صدیف بدری اردبیل اردبیل، نمین، نیر و سرعین          
44 شهروز برزگر کلشانی آذربایجان غربی سلماس          
45 علاء الدین بروجردی لرستان بروجرد    ۰۹۱۲۱۳۶۰۲۱۸      
46 محمد مهدی برومندی فارس مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان    ۰۹۱۷۱۲۸۶۸۴۲      
47 حمید بنائی خراسان رضوی گناباد و بجستان          
48 بهروز بنیادی خراسان رضوی کاشمر، خلیل آباد و بردسکن    کمیسیون بهداشت

۰۹۱۵۵۳۱۵۷۵۵

     
49 سید هادی بهادری آذربایجان غربی ارومیه          
50 حسن بهرام نیا همدان نهاوند    09181114192      
51 محمود بهمنی البرز ساوجبلاغ، نظر آباد و طالقان          
52 شهاب الدین بی مقدار آذربایجان شرقی تبریز، آذر شهر و اسکو          
53 محمد بیرانوندی لرستان خرم آباد و دوره   کمیسیون آموزش

 ۰۹۱۶۳۶۷۴۴۹۴

كانال https://telegram.me/drbeiranvandi  

سايت: http://mohamadbeiranvand.ir/

ارتباط از طريق سايت: http://samaneh.mohamadbeiranvand.ir/

 

 
54 احمد بیگدلی زنجان خدابنده    ۰۹۱۲۵۰۴۶۴۰۴      
55 محسن بیگلری کردستان سقز و بانه     info@biglari53.ir    
56 عباس پاپی زاده بالنگان خوزستان دزفول abbas.dez        
57 بهرام پارسایی فارس شیراز    ۰۹۱۷۱۱۳۵۴۰۴      
58 مسعود پزشکیان آذربایجان شرقی تبریز، آذر شهر و اسکو drpezeshkian.ir  09144051786

09144051789

؟؟؟

     
59 نصراله پژمانفر خراسان رضوی مشهد و کلات pejmanfar.ir        
60 محمد رضا پور ابراهیمی داروانی کرمان کرمان و راور    ۰۹۱۲۴۹۰۶۷۹۵      
61 عباسعلی پور بافرانی اصفهان نایین، خور و بیابانک    کمیسیون بهداشت

09138031568

     
62 شکور پور حسین شقلان اردبیل پارس آباد و بیله سوار          
63 محمد علی پور مختار همدان بهار و کبودر آهنگ          
64 محمد رضا تابش یزد اردکان          
65 ناهید تاج الدین اصفهان اصفهان          
66 غلامرضا تاج گردون کهکیلویه و بویر احمد گچساران و باشت tajgardoon        
67 فرهاد تجری کرمانشاه قصر شیرین، سر پل ذهاب و گیلانغرب    09181347995      
68 نور محمد تربتی نژاد گلستان گرگان و آق قلا          
69 اکبر ترکی اصفهان فریدن، چادگان، فریدونشهر، بویین و میان دشت    کمیسیون بهداشت

09133179743

     
70 سید قاسم جاسمی کرمانشاه کرمانشاه          
71 جمشید جعفر پور فارس لارستان، خنج و گراش    ۰۹۱۲۳۲۷۶۹۰۶      
72 غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی گیلان رشت    ۰۹۱۱۱۳۹۷۴۵۱      
73 کاظم جلالی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس Kazemjalali_ir  ۰۹۱۲۱۴۸۱۴۶۶      
74 سهیلا جلودارزاده تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
75 منوچهر جمالی سوسفی گیلان رودبار   کمیسیون بهداشت

 09111347341

     
76 محمد جواد جمالی نوبندگانی فارس فسا          
77 هاجر چنارانی خراسان رضوی نیشابور و فیروزه          
78 عبداله حاتمیان خراسان رضوی درگز    ۰۹۱۵۳۸۱۲۰۹۰      
79 حمید رضا حاجی بابایی همدان همدان و فامنین    09121509094      
80 حسینعلی حاجی دلیگانی اصفهان شاهین شهر، میمه و برخوار     Haji.1357@yahoo.com

Hafa313@yahoo.com

   
81 ابوالفضل حسن بیکی سمنان دامغان          
82 شهباز حسن پور بیگلری کرمان سیرجان    09131457248      
83 محمد حسن نژاد آذربایجان شرقی مرند و جلفا    ۰۹۱۲۲۴۷۰۲۵۱      
84 فریدون حسنوند خوزستان اندیمشک          
85 محمد صادق حسنی جوریانی گیلان رشت          
86 عبدالکریم حسین زاده (نقده) آذربایجان غربی نقده و اشنویه          
87 محمد حسین حسین زاده بحرینی خراسان رضوی مشهد و کلات    ۰۹۱۵۱۰۳۵۱۱۴      
88 محمد حسینی (تفرش) مرکزی تفرش، آشتیان و فراهان          
89 سیده فاطمه حسینی (تهران) تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    09122974991      
90 سید حسن حسینی (شاهرود) سمنان شاهرود، میامی و بسطام          
91 سید جواد حسینی کیا کرمانشاه سنقر          
92 روح اله حضرت پور طلاتپه آذربایجان غربی ارومیه          
93 الیاس حضرتی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    09121253332      
94 احمد حمزه کرمان کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب    کمیسیون بهداشت

09125544021

     
95 غلامرضا حیدری تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
96 سید مرتضی خاتمی زنجان ماه نشان، ایجرود، دهستانهای بوغداکندی و قلتوق    کمیسیون بهداشت

09121517163

     
97 سید علاء الدین خادم فارس سپیدان          
98 هدایت اله خادمی خوزستان ایذه و باغملک    09129435589      
99 محمد خالدی سردشتی چهارمحال بختیاری لردگان          
100 بشیر خالقی اردبیل خلخال و کوثر    کمیسیون بهداشت

09143157381

     
101 کارن خانلری اقلیت دینی مسیحیان ارمنی شمال ایران   کمیسیون آموزش

09123211980

ایمیل: kar.khanlari@iauctb.ac.ir

 

 
102 امیر خجسته همدان همدان و فامنین khojasteh_ir        
103 محمد خدا بخشی لرستان الیگودرز          
104 سلمان خدادادی آذربایجان شرقی ملکان          
105 عبدالحمید خدری بوشهر بوشهر، گناوه و دیلم    ۰9171405584      
106 حسن خسته بند گیلان بندر انزلی          
107 رسول خضری آذربایجان غربی پیرانشهر و سردشت          
108 ولی داداشی گیلان آستارا          
109 محمد دامادی مازندران ساری و میاندورود mohammad_damadi

 

       
110 یوسف داودی آذربایجان شرقی سراب          
111 محمد باسط درازهی سیستان و بلوچستان سراوان، سیب، سوران و مهرستان    كميسيون آموزش      
112 سید کاظم دلخوش اباتری گیلان صومعه سرا          
113 کمال دهقانی فیروز آبادی یزد تفت و میبد          
114 محمد دهقانی نقندر خراسان رضوی چناران و بینالود drmdehghan   mdr_dehghan@yahoo.com

 

   
115 حبیب اله دهمرده سیستان و بلوچستان زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون          
116 فاطمه ذوالقدر (تهران) تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
117 سید مصطفی ذوالقدر(میناب) هرمزگان میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد          
118 مجتبی ذوالنوری قم قم          
119 خدیجه ربیعی فرادنبه چهارمحال بختیاری بروجن          
120 فرج اله رجبی فارس شیراز    ۰۹۱۷۱۱۲۹۳۳۸      
121 علیرضا رحیمی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
122 جلیل رحیمی جهان آبادی خراسان رضوی تربت جام، تایباد و باخرز    ۰۹۱۵۳۲۸۱۰۹۱      
123 علی رستمیان سبزه خانی لرستان دلفان و سلسله          
124 حسین رضا زاده فارس کازرون    ۰۹۱۷۷۴۱۱۶۰۴      
125 محمد ابراهیم رضائی (خمین) مرکزی خمین          
126 مسعود رضایی (شیراز) فارس شیراز    ۰۹۱۷۳۱۳۵۶۹۴      
127 محمد رضا رضایی کوچی فارس جهرم          
128 عبداله رضیان مازندران قائمشهر، سواد کوه، جویبار، سیمرغ و سواد کوه شمالی          
129 اکبر رنجبر زاده همدان اسدآباد   کمیسیون بهداشت

 09188120387

     
130 رحیم زارع فارس آباده، بوانات و خرم بید    ۰۹۱۲۱۰۲۷۷۲۴

٠٩١٧١٠٠٠٠٢٧

     
131 غلام محمد زارعی کهکیلویه و بویر احمد بویر احمد و دنا          
132 محمد مهدی زاهدی کرمان کرمان و راور   کمیسیون آموزش

09128103806

     
133 سیده حمیده زرآبادی قزوین قزوین، آبیک و البرز    09121825609      
134 سید جواد ساداتی نژاد اصفهان کاشان و آران بیدگل  jsadatinejad

 

 کمیسیون آموزش

سامانه پیامکی:

۵۰۰۰۲۰۱۶۰۰۸۴۳۳

کانال رسمی: https://telegram.me/drsadatisj

پيام در تلگرام: @Piamha

 

سايت:  http://drsadatinejad.com

ارتباط در سايت: http://drsadatinejad.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/

 

?نشانی دفتر:

? کاشان– خیابان ۲۲بهمن- کوچه توحید ۱۶- کدپستی: ۸۷۱۴۷۹۸۹۳۳

تلفن: ۵۵۴۵۲۰۰۴ — ۵۵۴۵۳۳۰۶

? نشانی دفتر شهرستان آران و بیدگل: خیابان جمهوری اسلامی- نبش بهار هفتم- تلفن :۵۴۷۲۸۲۳۸

135 علی ساری خوزستان اهواز، بای، حمیدیه و کارون          
136 قاسم ساعدی خوزستان دشت آزادگان و هویزه          
137 زهرا ساعی آذربایجان شرقی تبریز، آذر شهر و اسکو          
138 احمد سالک کاشانی اصفهان اصفهان ahmadsalek        
139 عبداله سامری خوزستان خرمشهر    ۰۹۱۶۶۳۳۷۶۳۹      
140 رمضانعلی سبحانی فر خراسان رضوی سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن    ۰۹۱۲۱۵۰۹۶۱۲      
141 ابوالفضل سروش تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    کمیسیون بهداشت

09125006029

     
142 محمد باقر سعادت بوشهر دشتستان    ۰۹۱۷۳۷۳۱۰۴۱؟؟؟      
143 محمد اسماعیل سعیدی آذربایجان شرقی تبریز، آذر شهر و اسکو          
144 فاطمه سعیدی (تهران) تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس  

fatemehsaeidi_ir

 کمیسیون آموزش      
145 زهرا سعیدی (مبارکه) اصفهان مبارکه          
146 پروانه سلحشوری تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
147 حسن سلیمانی کرمانشاه کنگاور، صحنه و هرسین    09199296562      
148 اصغر سلیمی (سمیرم) اصفهان سمیرم          
149 علیرضا سلیمی (محلات) مرکزی محلات و دلیجان  

alirezasalimii

 

کمیسیون آموزش

09188663460

     
150 طیبه سیاوشی شاه عنایتی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
151 علی محمد شاعری مازندران بهشهر، نکا و گلوگاه          
152 غلامرضا شرفی خوزستان آبادان          
153 شمس اله شریعت نژاد مازندران تنکابن، رامسر و عباس آباد    ۰۹۱۱۱۹۱۲۱۹۹      
154 عین اله شریف پور آذربایجان غربی ماکو، چالدران، پلدشت و شوط          
155 محمود شکری گیلان طوالش، رضوانشهر و ماسال          
156 هادی شوشتری خراسان رضوی قوچان و فاروج          
157 سید کمال الدین شهریاری (دشتی و تنگستان) بوشهر دشتی و تنگستان          
158 حسینعلی شهریاری (زاهدان) سیستان و بلوچستان زاهدان    کمیسیون بهداشت

09121125902

     
159 مهدی شیخ تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
160 رضا شیران خراسانی خراسان رضوی مشهد و کلات          
161 یعقوب شیویاری آذربایجان شرقی میانه    کمیسیون بهداشت

09143230382

     
162 محمود صادقی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس  sadeghima  کمیسیون آموزش

09122185878

 

ارتباط از راه سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/?page_id=150

سايت: http://www.mahmoudsadeghi.com/

كانال: https://telegram.me/drmsadeqi  
163 محمد رضا صباغیان بافقی یزد مهریز، بافق، ابرکوه، خاتم و بهاباد          
164 مرتضی صفاری نطنزی اصفهان نطنز و بخش قمصر          
165 احمد صفری کرمانشاه کرمانشاه    09188319685      
166 بهمن طاهر خانی قزوین تاکستان    09121812027      
167 سید صادق طباطبایی نژاد اصفهان اردستان          
168 قرجه طیار گلستان گنبد کاووس          
169 علی عسگر ظاهری عبده وند خوزستان مسجد سلیمان، لالی، هتکل و اندیکا          
170 حیدر علی عابدی اصفهان اصفهان    کمیسیون بهداشت

09131022936

     
171 محمد رضا عارف تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس  

aref_ir

کمیسیون آموزش

 02166574883

     
172 سید محمد باقر عبادی خراسان جنوبی بیرجند، درمیان و خوسف   کمیسیون آموزش

09155620719

     
173 اسداله عباسی گیلان رودسر و املش   کمیسیون آموزش

 09122185823

     
174 محمد قسیم عثمانی آذربایجان غربی بوکان    09121239199      
175 محمد عزیزی (ابهر و خرمدره) زنجان ابهر، خرمدره و سلطانیه    ٠٩١٢٢٩٨٩٨٧٢      
176 عبدالرضا عزیزی (شیروان) خراسان شمالی شیروان          
177 سید احسن علوی (سنندج) کردستان سنندج، دیواندره و کامیاران    09122032881      
178 سید محسن علوی (لامرد) فارس لامرد و مهر          
179 محسن علی جانی زمانی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    كميسيون بهداشت

09121164756

     
180 احمد علی رضا بیگی ورزقان تبریز، آذر شهر و اسکو          
181 رضا علی زاده آذربایجان شرقی ورزقان          
182 محمد جواد فتحی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    کمیسیون آموزش      
183 سید مهدی فرشادان کردستان سنندج، دیواندره و کامیاران          
184 فردین فرمند آذربایجان شرقی میانه          
185 محمد حسین فرهنگی آذربایجان شرقی تبریز، آذر شهر و اسکو     dr.farhangi@yahoo.com

daftarfa@yahoo.com

   
186 حشمت اله فلاحت پیشه کرمانشاه اسلام آباد غرب و دالاهو    09121473148      
187 فرهاد فلاحتی خراسان جنوبی قائنات و زیرکوه    کمیسیون آموزش      
188 حمید رضا فولادگر اصفهان اصفهان     info@fooladgar.ir    
189 محمد فیضی زنگیر اردبیل اردبیل، نمین، نیر و سرعین          
190 نادر قاضی پور آذربایجان غربی ارومیه          
191 سید احسان قاضی زاده هاشمی (فریمان) خراسان رضوی فریمان، سرخس، بخشهای احمد آباد و رضویه          
192 سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی (مشهد) خراسان رضوی مشهد و کلات   کمیسیون بهداشت

 09155116682

     
193 محمد حسین قربانی (آستانه اشرفیه) گیلان آستانه اشرفیه    کمیسیون بهداشت

۰۹۱۱۱۸۱۰۲۷

     
194 علی قربانی (بجنورد) خراسان شمالی بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان    ۰۹۱۵۱۸۷۰۳۰۵      
195 اسداله قره خانی الوستانی گلستان علی آباد          
196 محمد قمی تهران پاکدشت  ghomi__mohammad کمیسیون آموزش

 09121170138

     
197 هادی قوامی خراسان شمالی اسفراین          
198 غلامرضا کاتب سمنان گرمسار و آرادان    09122592685      
199 شادمهر کاظم زاده ایلام دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره          
200 جواد کاظم نسب خوزستان اهواز، بای، حمیدیه و کارون          
201 سید حمید رضا کاظمی (پلدختر) لرستان پلدختر    09121906102      
202 محمد کاظمی (ملایر) همدان ملایر          
203 علی کاظمی بابا حیدری (اردل و فارسان) چهارمحال بختیاری اردل، فارسان، کوهرنگ، کیار و دهستان دستگرد    09131834085      
204 سید تقی کبیری آذربایجان غربی خوی و چایپاره          
205 علی کرد سیستان و بلوچستان خاش، میرجاوه، بخش نصرت آباد و کورین          
206 کورش کرم پور حقیقی فارس فیروز آباد، فراشبند، قیر و کارزین          
207 علی اکبر کریمی (اراک) مرکزی اراک، کمیجان و خنداب          
208 رضا کریمی (اردبیل) اردبیل اردبیل، نمین، نیر و سرعین          
209 حمداله کریمی (بیجار) کردستان بیجار          
210 جواد کریمی قدوسی خراسان رضوی مشهد و کلات          
211 حبیب اله کشت زر خوزستان بهبهان و آغاجاری          
212 عامر کعبی خوزستان آبادان          
213 یحیی کمالی پور کرمان جیرفت و عنبرآباد    09131481213      
214 مصطفی کواکبیان تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    091212637947

؟؟؟

     
215 جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی گیلان رشت   0912373215

۰۹۱۱۶۱۶۲۶۱۳

     
216 شهرام کوسه غراوی گلستان مینودشت، کلاله، مراوه تپه و گالیکش          
217 محمد جواد کولیوند البرز کرج، اشتهارد و فردیس          
218 محسن کوهکن ریزی اصفهان لنجان          
219 مجید کیان پور لرستان درود و ازنا    09124143729      
220 احمد علی کیخا سیستان و بلوچستان زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون          
221 حمید گرمابی خراسان رضوی نیشابور و فیروزه          
222 علی گلمرادی خوزستان بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولگی    09161507040      
223 عباس گودرزی (بروجرد) لرستان بروجرد    ۰۹۱۶۶۶۵۱۳۳۹      
224 مسعود گودرزی (ممسنی) فارس ممسنی و رستم    ٠٩١٢٢٩٧٣٥٩٨      
225 سهراب گیلانی خوزستان شوشتر و گتوند          
226 حسن لطفی همدان رزن          
227 احمد مازنی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
228 پروانه مافی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
229 جهانبخش محبی نیا آذربایجان غربی میاندوآب، شاهین دژ و تکاب          
230 علیرضا محجوب تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
231 داود محمدی (تهران) تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    کمیسیون آموزش      
232 داود محمدی (قزوین) قزوین قزوین، آبیک و البرز    ٠٩١٢٢٨١١٥٠٧      
233 اقبال محمدیان خوزستان رامهرمز و رامشیر          
234 جلال محمود زاده آذربایجان غربی مهاباد          
235 سمیه محمودی اصفهان شهرضا و دهاقان          
236 محمد محمودی شاه نشین تهران شهریار، قدس و ملارد    ۰۹۱۲۱۶۹۴۷۱۵      
237 جلیل مختار خوزستان آبادان          
238 احمد مرادی (بندر عباس) هرمزگان بندر عباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر          
239 علی محمد مرادی (قروه) کردستان قروه و دهگلان          
240 منصور مرادی (مریوان) کردستان مریوان و سروآباد    09188724137      
241 سیامک مره صدق اقلیت دینی کلیمیان   کمیسیون بهداشت

 09121099108

     
242 اصغر مسعودی فارس نی ریز و استهبان          
243 عبدالرضا مصری کرمانشاه کرمانشاه          
244 علی مطهری تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس alimotahari_ir  09121007783

۰۹۱۲۱۱۹۶۲۷۱

     
245 محمد مهدی مفتح همدان تویسرکان          
246 سید مهدی مقدسی مرکزی اراک، کمیجان و خنداب    ۰۹۱۲۳۳۷۲۹۶۰      
247 حسین مقصودی خراسان رضوی سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن    ۰۹۱۵۱۷۱۱۸۲۷      
248 الهیار ملکشاهی لرستان کوهدشت و رومشکان    09121591568      
249 محمد رضا ملکشاهی راد لرستان خرم آباد و دوره    09166983537      
250 ولی ملکی اردبیل مشکین شهر          
251 محمد رضا منصوری مرکزی ساوه و زرندیه    09128555969       
252 سید فرید موسوی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
253 سید ابوالفضل موسوی بیوکی یزد یزد، اشکذر، بخش ندوشن و دهستان سورک          
254 سید ناصر موسوی لارگانی اصفهان فلاورجان nmousavi_ir   info@nmousavi.com    
255 جلال میرزائی ایلام ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و شیروان          
256 سید حمایت میرزاده اردبیل گرمی    کمیسیون آموزش      
257 قاسم میرزایی نیکو تهران دماوند و فیروزکوه    09121264949      
258 شهاب نادری کرمانشاه پاوه، جوانرود، ثلاث باباخانی، روانسر و دهستانهای سرقلعه و جیگران    09188884240      
259 مجید ناصری نژاد خوزستان شادگان          
260 ولی اله نانوا کناری مازندران بابلسر و فریدون کنار          
261 محمد رضا نجفی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
262 علی نجفی خوشرودی مازندران بابل          
263 بهروز نعمتی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    09121082713      
264 سید حسین نقوی حسینی تهران ورامین، پیشوا و قرچک    09124759065      
265 محمود نگهبان سلامی خراسان رضوی خواف و رشتخوار   کمیسیون آموزش

09153284144

     
266 علی نوبخت حقیقی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    کمیسیون بهداشت

09121853251

09121853152

؟؟؟

     
267 رامین نور قلی پور گلستان کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان          
268 حسن نوروزی تهران رباط کریم و بهارستان    09126706130      
269 سید راضی نوری خوزستان شوش          
270 اردشیر نوریان چهارمحال بختیاری شهرکرد، بن و سامان    09126478290      
271 حسین نیاز آذری مازندران بابل    09121133619      
272 حبیب اله نیکزادی پناه کرمان بم، ریگان، فهرج و نرماشیر          
273 ذبیح نیکفر لیالستانی گیلان لاهیجان و سیاهکل          
274 محمد وحدتی هلان آذربایجان شرقی بستان آباد          
275 علی وقفچی زنجان زنجان و طارم          
276 محمد علی وکیلی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس    09121053362      
277 عبدالرضا هاشم زائی تهران تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس          
278 همایون هاشمی آذربایجان غربی میاندوآب، شاهین دژ و تکاب    کمیسیون بهداشت

09128896900

     
279 عدل هاشمی پور کهکیلویه و بویر احمد کهکیلویه، بهمئی، چرام و لنده          
280 حسین هاشمی تختی نژاد هرمزگان بندر عباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر          
281 نبی هزار جریبی گلستان گرگان و آق قلا          
282 احمد همتی سمنان سمنان، مهدیشهر و سرخه   کمیسیون بهداشت

 09121317983

     
283 علیم یار محمدی سیستان و بلوچستان زاهدان          
284 علی اصغر یوسف نژاد مازندران ساری و میاندورود    09113524260      
285 همایون یوسفی خوزستان اهواز، بای، حمیدیه و کارون    کمیسیون بهداشت

09163356227

     
286 عزت اله یوسفیان ملا مازندران آمل          

نمایندگان دوره دهم مجلس شورای اسلامی:

پيرو درخواست‌های پیاپی داوطلبان جهت کمک ما برای ارتباط با مسئولان، اطلاعات  بالا ارائه شد و به مرور کامل‌تر خواهد شد:

(اطلاعات تارنمای مجلس هنوز به‌روز نشده پس شکیبا باشید)

منبع: تارنمای مجلس شوراي اسلامی / سایت‌ها و وبلاگ های اینترنتی مربوط به مجلس

.

.

(تير ۱۳۹۵) قانون اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برای اجرا به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد.

يگان خبر نشر دريافت: به گزارش تسنیم، رئیس‌جمهور قانون اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را برای اجرا به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کرد.

این قانون در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ بیست و ششم اردیبهشت ماه یک هزار و سیصد و نود و پنج مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 28/2/1395 به تایید شورای نگهبان رسیده است.

متن این قانون به شرح زیر است:

قانون اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

ماده واحده

1ـ بند (الف) ماده (1) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 10/6/1392 به شرح زیر اصلاح می‌شود:

الف ـ سابقه تحصیلی: نمرات تعدادی از دروس دوره متوسطه دوم و پیش‌دانشگاهی است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه‌گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

2 ـ بند (ت) ماده (3) قانون (وظایف و اختیارات شورای سنجش و پذیرش)، به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ت ـ اتخاذ تصمیم در مورد میزان و نحوه تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی (متناسب با تحت پوشش قرار گرفتن امتحانات سراسری، نهایی و استاندارد) آزمون عمومی و آزمون اختصاصی در سنجش.

تبصره 1ـ تاثیر سوابق تحصیلی برای سال 1395 به صورت مثبت اعمال می‌شود و سایر موارد با بررسی کارشناسی برای سال‌های بعد اعمال می‌گردد.

تبصره 2 ـ این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجراء است.

.

مقاله‌ی آقای یونس حمه صادقی 

بررسی موشکافانه تأثیر معدل امتحان نهایی بر نتیجه کنکور

کلیک نمایید!

  بخش‌هایی از مقاله‌ی بررسی موشکافانه تأثیر معدل امتحان نهایی بر نتیجه‌ی کنکور (نوشته‌ی یونس حمّه صادقی) : […]  هیچ کارنامه‌ای را در سال‌های ۹۲ و قبل از آن نخواهید دید که تراز بالاتر از ۱۱۰۰۰ کسب کرده باشد و دارای علامت ستاره به نشانه مثبت بودن تأثیر سوابق تحصیلی در نتیجه‌ی آزمون باشد، حتی با معدل۲۰. این یعنی اینکه در تمام این سال‌ها تراز سوابق تحصیلی کسی که تمام نمراتش ۲۰ بوده است از ۱۱۰۰۰ کمتر بوده است؛ حال آنکه رتبه‌های زیر ۵۰۰ در این سال‌ها ترازی بالاتر از ۱۱۰۰۰ داشته‌اند. […] اگر ترازِ کسب‌شده در آزمونِ سراسری بالاتر از ۱۱۰۰۰ باشد ( رتبه‌ی زیر ۷۰۰ کشوری)، حتّی اگر معدّلتان ۲۰ هم باشد، تأثیر مثبت نخواهد داشت. سند این ادّعا دو چیز است [که در مقاله‌ی اصلی می‌توانید بخوانید]. [به طور خلاصه تراز معدل بالایی مثل ۲۰ (به دلیل تعداد بالای ۲۰ گرفتگان)از تراز کنکور رتبه های زیر ۵۰۰ کمتر خواهد بود و میانگین وزنی این دو پایین تر از تراز کنکور به تنهایی است و این باعث زیانِ معدل بالاهایی که کنکورشان را خیلی خوب داده اند نسبت به حالتی که فقط کنکور موثر است می شود. ] […] دو داوطلب را در نظر بگیرید؛ یکی با معدّل ۱۳ که با توجّه به سال اخذ دیپلم (قبل از ۸۴) و یا به‌دلیل نوع مدرک تحصیلی (فنی و حرفه‌ای یا …) سوابق تحصیلی برایش تأثیر داده‌نمی‌شود و تنها، تراز کسب‌شده در آزمون سراسری ملاک قرار‌داده‌می‌شود و داوطلبِ دیگر با معدل ۱۹ که سوابق تحصیلی برایش اِعمال می‌گردد. […] اگر این دو داوطلب هر دو در آزمون سراسری بدونِ اِعمال سوابق تحصیلی تراز ۱۱۲۰۰ کسب کنند ( حدود رتبه‌ی ۵۰۰ کشوری)، در کارنامه‌ی داوطلب اوّل همان تراز ۱۱۲۰۰ ثبت می‌شود و در کارنامه‌ی داوطلب دوّم […]۹۶۰۰ […] [میانگین وزنی تراز سوابق تحصیلی و کنکورش ۱۰۸۰۰ ( حدود رتبه ۸۰۰ کشور) می‌شود.] […] اگر معدل به‌صورتِ مثبت اِعمال شود، برای هر دو داوطلب همان ۱۱۲۰۰ ثبت می‌شود و اگر به صورتِ قطعی اِعمال گردد، برای داوطلب دوم تراز ۱۰۸۰۰ ( حدود رتبه ۸۰۰ کشور) ثبت می‌گردد. [یعنی در صورتی که معدل تاثیر داشته باشد کسی که معدلش حتی ۲۰ است نسبت به کسانی که معدل تاثیری در کنکورشان ندارد (دیپلم قبل از ۸۴یا نوع مدرک تحصیلی خاص مثل فنی و حرفه‌ای یا …) ضرر می‌کند و تراز و  رتبه‌اش در صورت برابری در آزمون کنکور بدترخواهد شد!)] در همین مثال فرض کنید برای داوطلب اوّل ( دارای معدل ۱۳)  هم سوابق تحصیلی با تأثیر قطعی در نظر گرفته شود: اگر تراز سوابق تحصیلی را برای او ۴۰۰۰ در نظر بگیریم،  […] [میانگین وزنی تراز سوابق تحصیلی و کنکورش ۹۴۰۰ ( حدود رتبه ۸۰۰۰ کشور) می‌شود.] […] در هر دو مثال ایرادهای تأثیر معدل به‌چشم‌می‌خورد، خودتان مقایسه کنید. درمثال اوّل با تأثیر قطعیِ معدل، هرچند داوطلب دوّم معدل خوبی هم دارد، امّا ترازش حدود ۴۰۰ و رتبه‌اش حدود ۳۰۰ نفر جابه‌جا می‌شود و در مقایسه با کسی که معدلش ۱۳ است و سوابق تحصیلی‌اش تأثیر داده نمی‌شود متضرّر می‌گردد. در مثال دوم امّا این تأثیر فاجعه است! یعنی رتبه‌ی ۵۰۰ داوطلب را به ۸۰۰۰ تبدیل می‌کند. […] آقای رستگار رحمانی رتبه۱ رشته علوم تجربی و رتبه۱ رشته زبان در سال ۱۳۸۸  معدلشان ۱۳ بود!!! و بدانید اگر در سال ۸۸ تأثیر معدل به صورت قطعی اعمال می‌شد، اگر تراز آزمون سراسری ایشان را ۱۴۰۰۰ در نظر بگیریم و تراز سوابق تحصیلی‌اش را ۴۰۰۰ […][میانگین وزنی تراز سوابق تحصیلی و کنکورش۱۱۵۰۰ ( حدود رتبه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کشور) می‌شد.] […] عادلانه یا نا‌عادلانه‌بودن این اتفاق با شما … !!! کاملِ این مقاله را می‌توانید در لینک زیر مطالعه و دانلود بفرمایید: https://daryaftpub.com/tasir-moaddel-sadeghi/

با سپاس از توجهتان و به امید برقراری عدالت آموزشی /توفیق رفیق راهتان

نشر دریافت

[یگان تارنمای نشر دریافت]

.

دیدگاه شما: مصطفی سبزواری     تير95  استان خوزستان، شهر دزفول

سلام نشر دریافتی های عزیز خسته نباشید. می‌خواستم درباره‌ی تاثیر معدل یه نکته رو با شما در میان بگذارم. الآن سهم سال سوم 25درصد مثبت اعلام شده برای کنکور95و ممکنه96قطعی بشه یا مثبت. خوب یه‌کم که دقّت کنیم می‌بینم که قطعی که بشه 25درصد نمره‌ی کل کنکور میشه معدل سال سوم تنها از طریق معدل در حالی که در در کنکورحداقل در 25درصد از سؤالات هر درس رو شامل بشه مجموعاً با تآثیر معدل میشه سال سوم 50درصد سهم داره 25 درصد معدل 25درصد (حداقل در نظر گرفتم ولی گاهی شما از ما بهتر می‌دونید که بیشتره) سؤالات مجموعاً در کنکور. آیا این صحیح هست از نظر ازمون گرفتن به نظر شما؟!!! آیا این کوتاهی در حق دو پایه‌ي پیش و دوم نیست؟! آیا ایراد از پایه‌هاست یا مطالبشون که آموزش و پرورش ما نمی‌تونه اون‌هارو هم نهایی برگزار کنه؟! خواهش می‌کنم جواب بدید تشکر ازمهرتان.

پاسخ مدیر: درود آقای سبزواری جداً آفرین بر خرد و تیزبینی شما

ای کاش مسؤلین امر هم از این نعمت‌های خدادادی بیشتر بهره می‌بردند. این نکته را برای اولین بار است که می‌شنویم و جداً بی‌عدالتی آشکاری است و مایه‌ی تأسف و تأسف و تأسف.  پیگیری جدی خواهد شد.

(26 خرداد) اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در در دوره دهم مشخص شدند.

يگان خبر نشر دريافت:به گزارش تسنیم، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز متقاضیان این کمیسیون با مسعود پزشکیان نایب‌رئیس اول مجلس مشخص شدند.

اسامی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به‌ شرح زیر است:

اسدالله عباسی، محمدرضا عارف،محمد قمی، محمود نگهبان سلامی، سید محمد جواد ابطحی، فاطمه سعیدی، میرحمایت میرزاده، فرهاد فلاحتی، جبار کوچکی‌نژاد، محمد باسط دُرازهی، فریده اولاد قباد، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، قاسم احمدی‌لاشکی، سید جواد ساداتی‌نژاد، حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه، محمود صادقی، کارن خانلری، داوود محمدی، محمدمهدی زاهدی، سید محمد باقر عبادی، محمد دوران‌وندی‌، اسفندیار اختیاری، محمدجواد فتحی.

.

هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي دوره دهم- سال اول

رئيس: علی لاریجانی نماینده قم

نايب رئيس اولمسعود پزشکیان نماينده آذربایجان شرقی

نايب رئيس دوم: علی مطهری نماینده تهران و ري و شميرانات و اسلامشهر و پرديس

ناظرانمحمد آشوری تازیانی نماینده هرمزگان، بهروز نعمتی نماينده تهران و ري و شميرانات و اسلامشهر و پرديس و محمد قسیم عثمانی نماینده کردستان.

دبيران: غلامرضا کاتب نماينده سمنان، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نماينده خراسان رضوی، اکبر رنجبرزاده نماينده همدان،‌ علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماينده مازندران، احمد امیرآبادی فراهانی نماينده قم و محمد علی وکیلی نماينده تهران و ري و شميرانات و اسلامشهر و پرديس.

.

مقاله ‌ی راه حلّی واقع بینانه برای کنکور – دکتر هامون سبطی – ۱۳۹۳

کلیک نمایید

(نشر دریافت)

.

تخصص پزشكی و تأثیر معدل در آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *