علی دایی که تاکنون عنوان تنها مهندس را در میان بازیکنان هم دوره خودش داشت در آزمون دکترای شرکت کرده است.
علی دایی که تاکنون عنوان تنها مهندس را در میان بازیکنان هم دوره خودش داشت در آزمون دکترای شرکت کرد. طبق گفته منابع مطلع دایی در رشتهی نیمه متمرکز علوم اجتماعی امتحان داده است. تصمیم دایی موجب شگفتی محافل ورزشی شده است .تصمیم او برای ادامه تحصیل در حالی که قریب 20 سال از حوزه دانشگاه دور بوده و در سن 47 سالگی قرار دارد نمایشی از عزم و ارادهی این فوتبالیست است.
علی دایی، سرمربی نفت تهران صبح روز جمعه 6 اسفند ماه در کنکور دکترا نیمه متمرکز رشته علوم اجتماعی شرکت کرد تا دانشجوی مقطع دکتری شود. دایی مهندسی متالوژی و کارشناسی ارشد تربیت بدنی دارد. دایی در صورت قبول شدن و گرفتن مدرک دکتری به جمع فوتبالیست های دکتر ایران می پیوندد.
سازمان سنجش در اطلاعیهای اعلام کرد: عکس منتشر شده از محیط اختصاصی و پذیرایی ویژه از علی دایی در آزمون دکتری صحت ندارد و شرایط آزمون دایی با داوطلبان دیگر یکسان بوده است. (پیوست: عکس واقعی)
منبع: خبرگزاری فارس و دادهراه تلگرام کنکور هدف